Clip ’n Climb Leeuwarden

De leukste manier van klimmen

  • Ga aan de slag op 11 kleurrijke en laagdrempelige klimchallenges
  • Ongeveer 15 minuten instructie en ruim een uur klim- en klautertijd
  • Inklikken en gaan!

Boeken

Prijs
€ 15,00 pp
Duur
ca. 1,5 uur
Personen
maximaal 16 deelnemers
Instroom
vanaf 5 jaar
Locaties
Noardwand Leeuwarden

De Clip ‘n Climb in Leeuwarden is een kleurrijke en tot de verbeelding sprekende klimactiviteit voor jong en oud, ervaring is niet vereist! Na een korte instructie kan elke deelnemer zelfstandig aan de slag. Maar liefst anderhalf uur lang kan jij je uitleven op de klimchallenges met verschillende moeilijkheidsgraden.

Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit waarin plezier centraal staat. Maar liefst elf kleurrijke challenges staan op je te wachten om beklommen te worden. Het unieke aan Clip ’n Climb is de zekertechnologie. Je klikt je zelf in, waarna je automatisch gezekerd bent. Uiteraard krijg je hierin eerst een uitgebreide instructie van een instructeur. Zo klim je altijd veilig. Elke challenge heeft drie moeilijkheidsgraden, je maakt dus echt je eigen uitdaging! Clip ‘n Climb is geschikt voor kids vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

Voorbeeldprogramma

  • 09:45 uur: Aankomst
  • 10:00 uur: Korte instructie en aan de slag met de challenges
  • 11:30 uur: Afsluiting

Uiteraard kan Clip ’n Climb ook als groepsuitje, bedrijfsuitje of voor je kinderfeestje gedaan worden.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Kortingsbon Opgeven
Direct boeken

Kosten

Clip ’n Climb: € 15,00 per deelnemer

LET OP: AH-UITJES actie

Indien u gebruik wilt maken van de Albert Heijn uitjes actie let dan op het volgende: de vouchers zijn niet meer te koop. Reeds aangeschafte vouchers kunnen nog tot en met 31 maart 2020 gebruikt worden. Mocht er op de dag van het uitje blijken dat u de vouchers niet heeft, maar enkel de zegelboekjes, dan geldt de actie NIET en zult u op locatie het volledige bedrag à € 15,00 per persoon moeten afrekenen.

Beschikbare data en tijden

Wij raden je sterk aan om een plekje op de door jouw gewenste datum en tijd te reserveren. Zo voorkom je dat we mogelijk geen plekje meer vrij hebben voor je. Reserveren kan alleen online via de boekingsmodule hierboven. In de boekingsmodule kies je het gewenste aantal plekjes (maximaal 4 per boeking). Het systeem berekent dan zelf waar er nog plekjes te reserveren zijn. Kies een datum en klik op de betreffende tijd. Op het scherm dat volgt kun je al je gegevens invullen. Bij de boeking geef je de aankomsttijd aan, een kwartier later begint de activiteit dan daadwerkelijk.

Inbegrepen

  • Kwartier instructie
  • Ruim een uur klimmen en klauteren

Minimum leeftijd

Voor Clip ’n Climb geldt dat de deelnemers minimaal 5 jaar oud moeten zijn op de dag van het uitje.

Minder deelnemers

Mountain Network verrekent niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt dan u online geboekt heeft.  Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl