Clip ’n Climb Leeuwarden

De leukste manier van klimmen

  • Ga aan de slag op 11 kleurrijke en laagdrempelige klimchallenges
  • Ongeveer 15 minuten instructie en ruim een uur klim- en klautertijd
  • Inklikken en gaan!

Boeken

Prijs
€ 17,50 pp
Duur
ca. 1,5 uur
Personen
maximaal 16 deelnemers
Instroom
minimaal 5 jaar oud
Locaties
Noardwand Leeuwarden

De Clip ‘n Climb in Leeuwarden is een kleurrijke en tot de verbeelding sprekende klimactiviteit voor jong en oud, ervaring is niet vereist! Na een korte instructie kan elke deelnemer zelfstandig aan de slag. Maar liefst anderhalf uur lang kan jij je uitleven op de klimchallenges met verschillende moeilijkheidsgraden.

Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit waarin plezier centraal staat. Maar liefst elf kleurrijke challenges staan op je te wachten om beklommen te worden. Het unieke aan Clip ’n Climb is de zekertechnologie. Je klikt je zelf in, waarna je automatisch gezekerd bent. Uiteraard krijg je hierin eerst een uitgebreide instructie van een instructeur. Zo klim je altijd veilig. Elke challenge heeft drie moeilijkheidsgraden, je maakt dus echt je eigen uitdaging! Clip ‘n Climb is geschikt voor kids vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen kunnen zich hier uitstekend vermaken.

Video

Voorbeeldprogramma

  • 09:45 uur: Aankomst, wij verzoeken u niet eerder dan de genoemde aankomsttijd te arriveren.
  • 10:00 uur: Korte instructie en aan de slag met de challenges
  • 11:30 uur: Afsluiting

Uiteraard kan Clip ’n Climb ook als groepsuitje, bedrijfsuitje of voor je kinderfeestje gedaan worden.

 

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Kortingsbon Opgeven
Direct boeken

Kosten

Clip ’n Climb: € 17,50 per deelnemer

LET OP: AH-UITJES actie

Heb je nog vouchers met een geldigheid tot 2022? Deze zijn niet meer geldig. De nieuwe actie met geldigheid tot 2023 natuurlijk wel! Wil je de vouchers gebruiken? Kies daarvoor in de boekingsmodule bij ‘Kortingsbon’ voor AH-uitje.

Beschikbare data en tijden

Wij raden je sterk aan om een plekje op de door jouw gewenste datum en tijd te reserveren. Zo voorkom je dat we mogelijk geen plekje meer vrij hebben voor je. Reserveren kan alleen online via de boekingsmodule hierboven. In de boekingsmodule kies je het gewenste aantal plekjes. Het systeem berekent dan zelf waar er nog plekjes te reserveren zijn. Kies een datum en klik op de betreffende tijd. Dit is de aankomsttijd de instructie en het klimmen begint dan een kwartier later. Op het scherm dat volgt kun je al je gegevens invullen. Bij de boeking geef je de aankomsttijd aan, een kwartier later begint de activiteit dan daadwerkelijk.

Inbegrepen

  • Kwartier instructie
  • Ruim een uur klimmen en klauteren

Minimum leeftijd

Voor Clip ’n Climb geldt dat de deelnemers minimaal 5 jaar oud moeten zijn op de dag van het uitje.

Overig

  • Maak je gebruik van een voucher of kortingsbon? Dan kun je maximaal vier personen tegelijk boeken.
  • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl