Op 6 november is het eindelijk weer zover: How to Pow! Het ski event voor wie stabiel een zwarte piste af kan skiën en de off-piste poeder eens wil opzoeken, maar natuurlijk ook voor wie gewoon inspiratie wilt opdoen voor zijn volgende off-piste avontuur! Bij Skipiste Nieuwegein zullen er, verspreid over de hele dag, verschillende clinics, workshops, lezingen en andere activiteiten gehouden worden. We sluiten de dag af met een vette korte ski film en een drankje!

How to Pow is het event voor de skiër die het avontuur buiten de piste op wilt gaan zoeken. Wil je je eerste off-piste meters gaan maken aankomende winter? Of heb je al wel eens off-piste geskied en wil je inspiratie op doen voor je volgend avontuur? Schrijf je dan in voor een van de clinics, workshops of lezingen. Gedurende de dag is er daarbij natuurlijk genoeg ruimte voor gezelligheid, het in contact komen met gelijkgestemde skiërs en een hapje en een drankje.

Het programma

Er zullen gedurende de dag verschillende clinics gegeven worden. Zo kun je je dit jaar weer inschrijven voor:

  • Clinic Spitzekehren, gegeven door de NKBV
  • Clinic Pieperzoeken, onder begeleiding van Snow Safety Center
  • Clinic Off-piste techniek, onder begeleiding van een instructeur van Skipiste Nieuwegein

Ook kun je je dit jaar aanmelden voor een aantal vette workshops:

  • Wax to Pow, een workshop skiwaxen gegeven door MK Skiservice
  • Airbag demo, een workshop over het gebruik van je lawine airbag gegeven door Mammut

Daarnaast worden er meermaals een aantal erg interessante lezingen gegeven:

  • Lezing toerski- en freeride reizen door onze collega Erwin van Mountain Network
  • Lezing Snowsafety door Snow Center
  • Lezing NK Freeriden door Poederbaas
  • Lezing over de skiavonturen van Cloud9

De dag wordt afgesloten met een korte (maar vette) film van Cloud9 en de Pow Prijzen quiz (gedurende de middag zal er ook een quiz gehouden worden)!

Inschrijven

Inschrijven kan via de inschrijfpagina op de website van How to Pow. Je kunt je inschrijven voor meerdere clinics en workshops. Let er wel op dat je je niet inschrijft op clinics/workshops die gelijktijdig van elkaar gepland staan! Voor de lezingen geldt een vrije inloop, eveneens voor andere activiteiten die op het terrein gegeven worden (zoals de quizzen, inloop bij infostands van onze aanwezige partners etc.)!

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de facebook eventpagina of de website van How to Pow.