Klimweek Tenerife

In de herfstvakantie heeft een team van Mountain Network een klimweek gehad in Tenerife. Deep Water Solo, Canyoning, klimmen, kampvuur, strand, warme temperaturen...

Meer informatie

In de herfstvakantie heeft onze eerste groep klimmers van Mountain Network een heerlijke week gehad op Tenerife. Na de eerste dag klimmen nam de gezellige crew van Tenerife Climbing House ons mee naar een strandfeest om in de stemming te komen. De dagen erna hebben we eindeloos geklommen in de mooiste klimspots van Arico, uitgerust op het strand en de avonden in het climbing house gerelaxed met films, spelletjes, muziek, slacklinen en sterren kijken.

Tijdens de deep water solo activiteit hebben we een slackline over zee gespannen en de hele dag geklommen, geslacklined en gezwommen. Daarna volgde nog een mooie dag canyoning en een waanzinnige klimsessie met Erik van Tenerife Climbing House. De laatste dag hebben we de week feestelijk afgesloten met een bbq, kampvuur, muziek en gezelligheid. Genoeg reden om volgend jaar weer te gaan dus!

Klik aan de rechterzijde op één van de foto’s om het gehele fotoverslag te zien van de klimreis naar Tenerife.

Ga je volgend jaar ook met ons mee?