Joanne Wissink

Expeditieleider

Joanne Wissink

Wie is Joanne Wissink?

Geboortedatum: 05-06-1972

Nationaliteit: Nederlands

Talen: Nederlands, Engels en Duits

Kwalificaties: Anwärter Skileraar Oostenrijk, Ir. Bouwkunde

Werkzaam voor Mountain Network Ski- en Bergsportreizen sinds: 2017

Zet Joanne op een berg en ze is blij. Ze organiseerde opruimacties in de bergen en schrijft over de bergen. Als skileraar neemt ze kinderen mee in de sneeuw. Bij Mountain Network heeft ze gewerkt als organisator en nu als expeditieleider.

Joanne is dol op buitenspelen in de bergen; of het nou mooie plekken in de Alpen zijn, ver in het hoge Noorden van Scandinavië of op een prachtige trekkingpeak. En in Nederland gaat het avontuur gewoon door. Liefst gaat Joanne er elk weekend op uit. Op Mini Expeditie: kamperen, wandelen, fietsen, klimmen en kanoën met haar gezin. Ze heeft daar zelfs een boek over geschreven: Mini Expedities. En of ze nu omhoog sjokt op de Holterberg, de Galdhøpiggen of de Kilimanjaro, dat maakt niet uit. Buiten onderweg zijn, op skies, op sneeuwschoenen of te voet geeft bergen energie. En energie en enthousiasme is wat Joanne kenmerkt.

Het volgende doel is de opleiding tot International Mountain Leader, hopelijk mag zij straks de opleiding volgen op weg naar het speldje van de IML.