Hiking & Adventures

De reizen die wij organiseren in samenwerking met Hiking & Adventures

Ga op trekking of expeditie door de mooiste berggebieden op aarde onder leiding van een Nederlandse expeditieleider. De reizen in ons programma aanbod hebben allemaal een échte top die met de juiste training, voorbereiding en begeleiding ook haalbaar is voor mensen met geen voorgaande bergsport ervaring. Hiking & Adventures en Mountain Network helpen je bij de voorbereiding en training voor deze uitdagende en onvergetelijke beklimmingen!


Kilimanjaro trekking Tanzania

De hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, is een berg die je al lopend (zonder het gebruik van touwen of ingewikkelde klimtechnieken) beklimt. Dat maakt de Kilimanjaro een zogenaamde ‘trekkingpeak’, die thuishoort in de categorie trekking.


Toubkal trekking Marokko

Een trekking naar de Toubkal betekent het échte Marokko ervaren! Slapen in Berberdorpjes, kleurrijk Marrakesh en de beklimming van de Toubkal, de hoogste berg van het Atlasgebergte in Noord-Afrika.


Mont Blanc beklimming

Mont Blanc, het is de hoogste berg van de Alpen én van West-Europa. De witte top, die vanuit Chamonix zo dichtbij lijkt, oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op velen. Heel veel mensen dromen ervan om een keer de Mont Blanc te beklimmen en op haar top te staan.