Actief Ardennen camp voor de jeugd | Al 25 jaar Mountain Network

Ardennen Camps (jeugd)

Het spannendste jeugdkamp van de Ardennen

Ruim 25 jaar organiseren wij vanuit het Mountain Network Base Camp in de Ardennen jeugdkampen voor kinderen en jongeren van 12 t/m 16 jaar. Tijdens deze outdoorkampen bieden wij je een week vol met berg- en buitensportplezier samen met je leeftijdsgenootjes onder begeleiding van onze instructeurs. Tijdens je verblijf in de Ardennen ga je niet alleen rotsklimmen, abseilen en klettersteigen, maar er staan je ook avondspelen en andere leuke activiteiten te wachten zoals kanovaren en speleologie.


Ardennen Climbing Camp

Ben jij een echte klimgeit of wil jij er één worden? Heb je geen hoogtevrees en zie jij de verschillende soorten hoge rotsen alleen maar als uitdaging? Of heb je al ervaring met indoorklimmen en wil je dit nu wel eens in de buitenlucht gaan proberen? Ga dan deze zomer mee op het Climbing Camp!


Ardennen Adventure Camp

Ben jij klaar voor stoere, spannende en uitdagende activiteiten? Dan is het Ardennen Adventure Camp echt iets voor jou! Een avontuurlijke buitensportweek in de Belgische Ardennen waarin je allerlei activiteiten gaat doen. Van rotsklimmen en klettersteigen tot kanovaren en bivakeren. Verleg jij je grenzen?


Summer Camps Holland

Voor de organisatie van deze camps werken wij samen met Summer Camps Holland; een unieke samenwerking tussen diverse bedrijven en organisaties die ieder vanuit hun eigen kennis, kwaliteiten en ruime ervaring de leukste actieve kampen organiseren voor kinderen en jeugd van 8 t/m 18 jaar. Kijk op www.summercamps.nl voor meer informatie.