Klimcursussen

Til je klimervaring naar een hoger plan

We doen niets liever dan jou verder helpen als klimmer. Op deze pagina vind je alle mogelijke cursussen die je bij ons kunt doen - binnen en buiten - om een betere klimmer te worden.


Starten met sportklimmen

Ben je benieuwd hoe het is, van greep naar greep klauteren op een verticale wand? Hoe het is om de diepte onder je steeds groter te zien worden? De moed op te brengen om toch verder naar boven te klimmen en te vertrouwen op je klimpartner die je zekert? Kom een keer kennismaken of start direct met de cursus zelfstandig leren klimmen in de hal.


Techniek verbeteren

Klimmer of goede klimmer. Aan klimtechniek kun je altijd schaven. Wij zijn er om je iedere keer een stap beter en soepeler te leren klimmen. Kies hieronder de cursus die het beste bij je past.


Indoor Voorklimmen

Voorklimmen, een verhaal apart. Het is een hele beleving om voor het eerst boven je laatste zekeringspunt uit te klimmen, een val van enkele meters te maken, nog meer aangewezen te zijn op je kennis van materiaal en zekertechnieken. Je leert het allemaal bij de cursus indoor voorklimmen


Klimcursussen in de Ardennen

Mountain Network heeft een locatie in Pont-a-Lesse, vlakbij Dinant in de Belgische Ardennen. Hier organiseren wij van april tot oktober diverse klimcursussen op het gebied van outdoor klimmen. Van beginnende outdoor klimmers tot gevorderden, iedereen kan bij Mountain Network Ardennen terecht voor een cursus die goed bij hem past.


Overige cursussen

Naast alle klimcursussen die Mountain Network aanbiedt, zijn er ook regelmatig overige cursussen, die goed passen bij de klimsport.

NKBV Jeudklimmen Nieuwegein

Klimmen voor ouders en kinderen ism NKBV Midden Nederland

Onze Klimcentra in Nederland