Survivalweekend

Een spannend outdoorweekend in de Belgische Ardennen

 • Beleef al het moois wat de Ardennen te bieden heeft
 • Geheel verzorgd weekend
 • Genieten van het buiten zijn in de Lesse vallei

Boeken

Prijs
€ 195,00 per persoon
Duur
2 dagen met aankomst avond vooraf
Personen
4 - 12 personen
Instroom
minimumleeftijd 14 jaar, minimum lengte 1.60 m
Locaties
Ardennen

Wat is er nu leuker dan een geheel weekend actief zijn in de buitenlucht? Heerlijk er tussenuit met vrienden of familie in een prachtige omgeving en tegelijkertijd je grenzen verleggen tijdens diverse buitensport activiteiten: dat is waar het om gaat tijdens ons Survivalweekend!

Gedurende het seizoen organiseert Mountain Network Ardennen diverse keren een Survivalweekend vanuit de historische kasteelboerderij op camping Villatoile. Dit weekend zit vol met allerlei spannende activiteiten: van rotsklimmen tot Archery Tag en van klettersteigen tot mountainbiken. Er komt van alles aan bod! We combineren de inschrijvingen tot een gezamenlijke groep van maximaal 12 personen.

ACTIVITEITEN

 • Mountainbike
 • Klimmen
 • Abseilen
 • Klettersteig
 • Archerytag

OMGEVING

De activiteiten vinden plaats vanuit onze kasteelboerderij in het centrum van de Lesse vallei, een prachtige plek in de Ardennen.

CATERING

Tijdens het weekend zal op zaterdag een ontbijt, lunchpakket en een warme maaltijd in onze gezellige bistro Le Moulin worden verzorgd. Op zondag verzorgen wij een ontbijt en een lunchpakket. Het lunchpakket zal genuttigd worden bij de rotsen. Op vrijdag- en zondagavond is het ook mogelijk om een maaltijd te nuttigen in bistro Le Moulin. Deze laatste maaltijden zijn wel voor eigen rekening en kun je ter plaatse à la carte bestellen.

OVERNACHTING

Mountain Network heeft voor de overnachtingen een 2-persoonskoepeltentje voor je klaar staan in het Mountain Network Base Camp op camping Villatoile. Je kunt ervoor kiezen om hier alleen in te slapen of met twee personen als je samen het weekend boekt. Het is ook mogelijk je eigen tent mee te nemen. Verder kun je er altijd voor kiezen om eerder te arriveren of later te vertrekken. Deze extra overnachting(en) kun je vooraf bijboeken. De kosten voor een extra overnachting zijn € 15,00 per nacht. Mocht je iets meer luxe willen dan hebben wij ook de mogelijkheid om een Safaritent te boeken op camping Villatoile.

SPORTPOINT

Het Sportpoint van Mountain Network bevindt zich op de binnenplaats van de kasteelboerderij op Camping Villatoile. Het Sportpoint is een klein campingwinkeltje en tevens de Mountain Shop. Hier kan je zowel klimmaterialen als voedingswaren kopen.

INSTROOMEISEN

Dit weekend is geschikt voor iedereen van 14 jaar en ouder met de minimale lengte van 1.60 m. De minimumlengte is belangrijk tijdens de activiteit mountainbiken die standaard in het programma zit.

HETZELFDE MAAR DAN ANDERS

Kom je met een groep van 12 personen of meer? Wij verzorgen al vanaf 12 personen weekenden aan op basis van jullie wensen. Wil jij een weekend op maat? Neem een kijkje naar onze outdoorweekenden voor groepen.

Lijkt het je leuk om samen met de kids deel te nemen aan een survivalweekend? Kijk dan naar onze Kids Survival waar je samen met andere ouders en kinderen een avontuurlijke week beleeft in de Ardennen.

Alles nog even rustig doorlezen? Download dan ons informatiedocument over het survivalweekend (PDF)

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Activiteit Opgeven
Direct boeken

DATA

Startdatum Einddatum
14-08-2020 16-08-2020

Tot een week van te voren kan je je inschrijven voor dit programma.

KOSTEN

Kosten van het survivalweekend zijn € 195,00 per persoon en worden online betaald. Tijdens het boeken van je cursus kun je ook aanvullende opties zoals extra overnachtingen bijboeken en online betalen. Wanneer je aanvullende opties na het boeken wilt toevoegen dan dien je deze ter plaatse te voldoen. Ook overige kosten zoals drankconsumpties dien je ter plaatse direct per pin te voldoen.

INBEGREPEN

 • Activiteiten inclusief begeleiding
 • Maaltijden (zie programma)
 • Overnachtingen (zie programma)
 • Gebruik klimmateriaal
 • Ongevallenverzekering
 • Gebruik douches

NIET INBEGREPEN

 • Vervoer
 • Drankconsumpties
 • Reis- en annuleringsverzekering

OVERIGE

 • Tot een week van tevoren kan je je inschrijven voor dit programma.
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen.
 • Dit programma is te boeken voor individuen en groepen tot 6 personen. Wil je met meer personen komen (vanaf 6 personen), heb je andere programma wensen of staan er geen geschikte data voor je bij? Neem dan contact op met ardennen@mountain-network.nl voor een op maat gemaakt programma.

VERZEKERING

Mountain-Network zal iedere deelnemer voorzien van een basis ongevallenverzekering. Desgewenst kun je deze ongevallenverzekering zelf uitbreiden tot een volledige reis- en annuleringsverzekering.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Dit weekend gaat door vanaf 4 personen. Wanneer het minimum aantal personen niet voldoet, laten we je dit uiterlijk een week van te voren weten.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl