Outdoor activiteiten - Mountain Network

Outdoor activiteiten

Sportieve en spannende outdooractiviteiten voor iedereen

Mountain Network Ardennen verzorgt diverse outdoor activiteiten in de Lesse vallei. Van rotsklimmen en abseilen tot speleologie en klettersteigen, wij zorgen ervoor dat je met volle teugen kan genieten van de prachtige omgeving en natuur van de Belgische Ardennen. Tijdens feestdagen, schoolvakanties en in weekenden worden diverse programma’s aangeboden. Of je nu alleen wilt inschrijven of met een groep, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Rotsactiviteiten

De locatie van Mountain Network Ardennen ligt werkelijk waar op steenworp afstand van de klimrotsen. Elke activiteit geeft je weer een nieuwe kick en pas op; voor je het weet heb je het klimvirus te pakken!


Kanovaren

Mountain Network Ardennen ligt in een meander van de rivier de Lesse. Deze rivier doorsnijdt de Belgische Ardennen en biedt prachtige vergezichten en een imponerende omgeving. Wij verzorgen diverse spetterende activiteiten op deze mooie rivier.


Speleologie

Ontdek de donkere gangen van de grotten. Na het afleggen van het nauwe gangenstelsel eindig je in een ‘kamer’ vanuit waar je weer naar het daglicht kruipt. De Belgische Ardennen heeft vele grotten, waar spannende activiteiten georganiseerd worden. Ga met ons mee naar verschillende grotten en verken de vele donkere gangen. Een spannende activiteit voor het hele gezin!


Zelfstandig Klimmen

Wil jij wel een overnachting of een maaltijd boeken maar wil je overdag niet deelnemen aan één van onze programma’s? Ook dan ben je welkom in het mountain-network basecamp. Je daginvulling is geheel aan jou en ’s avonds ben je welkom om aan te schuiven aan het buffet. Indien gewenst kijken wij ook graag met je mee mocht je meer informatie willen over verschillende klimgebieden en/of klimtechnieken.


Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl