Outdoor activiteiten

Sportieve en spannende outdooractiviteiten voor iedereen

Mountain Network Ardennen verzorgt diverse outdooractiviteiten in de Lesse vallei. Van rotsklimmen tot mountainbiken en kanovaren, wij zorgen ervoor dat je met volle teugen kan genieten van de prachtige omgeving en natuur van de Belgische Ardennen. Tijdens feestdagen, schoolvakanties en in weekenden worden diverse programma’s aangeboden. Of je nu alleen wilt inschrijven of met een groepje, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Rotsactiviteiten

De locatie van Mountain Network Ardennen ligt werkelijk waar op steenworp afstand van de klimrotsen. Elke activiteit geeft je weer een nieuwe kick en pas op; voor je het weet heb je het klimvirus te pakken!


Mountainbiken

Lekker sportief een dagje knallen op de mountainbike in een bosrijke omgeving. Kies voor een begeleide tocht met één van onze instructeurs of ga zelfstandig op pad om vervolgens compleet onder de modder te raken. Bij jouw verhuurfiets verzorgen wij routekaarten met diverse routes voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser.


Wateractiviteiten

Mountain Network Ardennen ligt in een meander van de rivier de Lesse. Deze rivier doorsnijdt de Belgische Ardennen en biedt prachtige vergezichten en een imponerende omgeving. Wij verzorgen diverse spetterende activiteiten op deze mooie rivier.


Actief weekendje weg

Wil jij samen met je zoon of dochter, broer of zus, vriend of vriendin een actief weekendje weg? Daag elkaar uit om deel te nemen aan het Survivalweekend! Er zijn twee typen weekenden: het reguliere Survivalweekend (vanaf 14 jaar) en een Kids Survivalweekend (vanaf 10 jaar). Activiteiten variëren van klimmen, hoogteparcours, en kanoën. Een weekend vol beleving en sensatie is gegarandeerd!


Boogschieten

Naast de rotsactiviteiten, het mountainbiken, de wateractiviteiten en de weekendjes weg organiseren we nog verschillende activiteiten waarbij je gaat schieten met pijl en boog.


Speleo de Fosse

Ontdek de donkere gangen van grot La Fosse. Na het afleggen van het nauwe gangenstelsel eindig je in een ‘kamer’ vanuit waar je weer naar het daglicht kruipt. Vanaf hier klim je gezekerd aan touw naar een van de hoogste punten van de vallei vanwaar je een mooi uitzicht hebt.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl