Bedrijfsuitje: Op naar de Top

Het sportiefste bedrijfsuitje van Nederland

  • Sportief en ludiek
  • Zowel voor klimmers als niet-klimmers geschikt
  • Afsluiten met een hapje en een drankje

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 23,00 per persoon
Duur
+/- 2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere bedrijfsuitje, waar u en uw collega's nog lang over zullen napraten? Dan bent u bij Mountain Network aan het juiste adres.

Tijdens het ‘Op naar de Top’ arrangement gaat u onder professionele begeleiding met uw collega’s klimmen. We starten met een uitleg van onze instructeur over de diverse materialen en de basis beginselen van het klimmen. Daarna gaan jullie onder begeleiding van de instructeur zelf aan de slag en proberen jullie gezamenlijk de top van de klimhal te bereiken.

Wie kan er deelnemen?

Bestaat uw gezelschap uit sportieve en minder sportieve personen? Dat is geen probleem. Iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Klimmen is een sport van samenwerken en vertrouwen, waarbij u en uw collega’s elkaar helpen om de top van de klimmuur te bereiken.

Catering

Na het klimmen staat er in ons gezellige sportcafé een hapje en een drankje klaar, zodat u met uw gezelschap nog even kan napraten. Van een borrelgarnituur tot een buffet, onze cateringmedewerkers staan voor u klaar om er een onvergetelijke en volledig verzorgde dag van te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Praktische info

Kleding: sportieve kleding met schone sportschoenen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl