Bedrijven

Een uniek bedrijfsuitje

Mountain Network is al meer dan 30 jaar actief in de klim-, buiten- en bergsport. Met die jarenlange ervaring hebben wij diverse arrangementen ontwikkeld die perfect passen bij de behoefte van bedrijven. Of jeĀ  nu op zoek bent naar een ludiek bedrijfsuitje, een nieuwe manier van vergaderen, een indoor of outdoor activiteit of naar iets compleet anders; Mountain Network kan het voor je waarmaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.


Bedrijfsuitjes

Wil je op een sportieve en ludieke manier jouzelf en je collega’s laten kennismaken met de klimsport? Ben je op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje? Dan zit je bij Mountain Network goed. Wij verzorgen het sportieve Op naar de Top uitje, een clinic boulderen en klimmen waarin samenwerken en vertrouwen centraal staat. Laat je verrassen door onderstaande arrangementen en de vele mogelijkheden om dit precies naar jouw wens in te vullen.


Vergaderen & meetings

Wil je op een bijzondere manier uw vergadering of meeting invullen? Dan is ons aanbod ‘Actief Vergaderen’ precies wat je zoekt. Uiteraard is het mogelijk om voor of na het zakelijke gedeelte te ontspannen op de klimwanden. Zo zorgt Mountain Network er telkens weer voor dat jouw meeting net dat beetje extra krijgt. Kijk snel verder voor ons aanbod.

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 00
sales@mountain-network.nl