Bedrijven

Unieke workshops

Mountain Network is al meer dan 30 jaar actief in de klim-, buiten- en bergsport. Met die jarenlange ervaring hebben wij diverse arrangementen ontwikkeld die perfect passen bij de behoefte van bedrijven. Of je  nu op zoek bent naar een ludieke workshop , een nieuwe manier van vergaderen, een indoor of outdoor activiteit of naar iets compleet anders; Mountain Network kan het voor je waarmaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.


Workshop klimmen

Wil je op een sportieve en ludieke manier jouzelf en je collega’s laten kennismaken met de klimsport? Ben je op zoek naar een spannend en unieke workshop ? Dan zit je bij Mountain Network goed. Tijdens ons ‘Op naar de Top’ uitje maak je kennis met de klimsport en staat samenwerken en vertrouwen centraal. Daag jezelf en jouw collega’s uit en laat je verrassen door de vele mogelijkheden om dit bijzondere uitje naar jouw wens in te vullen.


Workshop boulderen

Boulderen is een sociale en laagdrempelig sport en heel geschikt voor teamuitjes. Het verschil met klimmen is dat je elkaar niet hoeft te zekeren, er komen geen klimgordels aan te pas en de boulders zijn ook niet zo hoog als de wanden in de klimhal. Uiteraard boulderen jullie bij ons wel veilig. Daarom liggen er ook hele dikke kussens onder die je val breken en uiteraard staat er een gecertificeerde instructeur tot jullie beschikking. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt, daarom kan iedereen meedoen. Lossen jullie de bouderpuzzel op?


ACTIEF VERGADEREN

Wil je op een bijzondere manier uw vergadering invullen? Dan is ons aanbod ‘Actief Vergaderen’ precies wat je zoekt. Uiteraard is het mogelijk om voor of na het zakelijke gedeelte te ontspannen op de klimwanden. Zo zorgt Mountain Network er telkens weer voor dat jouw meeting net dat beetje extra krijgt. Kijk snel verder voor ons aanbod.


MEETINGS & PRESENTATIES

Wil je een nieuw product op een bijzondere manier presenteren? Je werknemers kennis laten maken met een topklimmer of een inspirerend verhaal horen over grote hoogtes bereiken qua geestelijk en fysiek en deze als metafoor toepassen in je eigen bedrijf? Ook hiervoor heeft Mountain Network een mooie inspirerende locatie.

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 00
sales@mountain-network.nl