Auto Belay klimmen bij Mountain Network

Klimmen zonder klimmaatje in Arnhem, Heerenveen en Amsterdam

 • Zelfstandig klimmen zonder klimmaatje!
 • Je eerste klimervaring!

Boeken

Prijs
€22,50
Duur
1,5 uur
Personen
maximaal 12 deelnemers
Instroom
Vanaf 7 jaar
Locaties
Amsterdam, Heerenveen, Arnhem

Auto Belay klimmen is het klimmen met automatische zekeringstoestellen. Dit betekent dat je zelfstandig, zonder klimpartner ook de hoogte in kan. Klimmen wanneer jij wil, ideaal voor een snelle training, warming-up of klimpartner die het af laat weten. Perfect om veilig te klimmen met het hele gezin zonder wachttijd. Voor meer informatie kom eens langs! Nog nooit eerder geklommen? Boek dan via deze pagina een introductieles.

In de klimhal in Heerenveen hangen 8 Auto Belay systemen en in Arnhem maar liefst 10. Sinds maart 2024 kan je ook op onze locatie in Amsterdam Auto Belay klimmen op twee Auto Belays. Hier kan je naar hartenlust klimmen, zonder klimmaatje. Heb je al een klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope? Lees dan de veiligheidsregels goed door en je kan direct aan de slag. Heb je nog geen klimvaardigheidsbewijs dan dien je eerst een Basiscursus  te volgen waarin we je alles uitleggen over veilig klimmen.

Benieuwd naar hoe Auto Belay klimmen in zijn werk gaat? Kijk dan eens naar dit filmpje van EVO Rock + Fitness.

INTRODUCTIELES

Heb je geen klimvaardigheidsbewijs, maar wil je weten of Auto Belay klimmen iets voor jou is? Al onze klimcentra organiseren meerdere dagen per week introductielessen klimmen voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om te klimmen. Op vaste tijden kun je maar liefst anderhalf uur bij ons de klimwanden op, samen met je vrienden, familie, gezin, of gewoon alleen. Je klimt met allemaal geïnteresseerden in de sport, natuurlijk onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Tijdens deze kennismakingslessen kan er op onze locaties in Amsterdam, Arnhem en Heerenveen ook geklommen worden met de Auto Belays.


PRAKTISCHE INFORMATIE INTRODUCTIELES

 • Kosten: € 22,50 per persoon, een les van 1,5 uur
 • De les is enkel online te boeken
 • De les is op vaste momenten in de week
 • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen
 • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn voor omkleden en aanmelden
 • Je gaat akkoord met de algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden.

WHAT’S NEXT

Na de introductieles kun je een basiscursus volgen waarmee je het Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope behaald. Hierna kun je volledig zelfstandig aan de slag met de Auto Belays. De Auto Belays zijn toegankelijk tijdens de reguliere openingstijden. De normale entreebewijzen zijn geldig en vind je op onze tarievenpagina.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Opgeven
Direct boeken

Beschikbare data en tijden

Meerdere keren per week organiseren wij introductieles klimmen. Wil je weten wanneer de volgende les is? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Bij het aantal vul je het gewenste aantal deelnemers in (max. 4 per boeking) en het systeem rekent uit waar we nog plek hebben.. Wil je weten welke tijden er op een bepaalde datum beschikbaar zijn? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimmateriaal (klimgordel en klimschoenen)
 • Leeftijd vanaf 7 jaar

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Dit kan op dit moment alleen aan de balie ingevuld worden.
 • De les wordt gecombineerd met andere geïnteresseerden. Het maximum aantal deelnemers is 9.
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.