Groepen

Klimmen en boulderen

Wil jij je verjaardag vieren? Of wil je met je sportclub of collega's een keer wat anders doen? Dan zijn onze groepsuitjes ideaal. Onze instructeurs zorgen voor een actief en origineel uitje voor iedereen.


Workshops voor kids

Heb je iets te vieren zoals je kinderfeestje of het behalen van je zwemdiploma, of gewoon een leuk uitje? Het kan op al onze locaties in Nederland. Lekker klimmen met je vriendjes en vriendinnetjes en afsluiten met lekkers; met onze spannende feestjes hebben jullie allemaal een leuke middag. Kijk snel verder voor de mogelijkheden per locatie!


Workshops voor volwassenen

Of je nu met je familie langskomt, je sportclub of je vrienden; iedereen kan meedoen! Met ons Op naar de Top uitje als basis zorgen wij voor een onvergetelijke middag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan vooral verder!


Bedrijfsuitjes

Klimmen is een fantastische manier om het teamgevoel te versterken. Samenwerken en vertrouwen staan centraal in onze sport en onze clinics. Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs gaan jullie met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Ook voor een actieve vergadering of een hapje en drankje ben je bij Mountain Network aan het juiste adres.


Onderwijs

Ook voor BSO’s, basis- en middelbare scholen, ROC’s, hogescholen en universiteiten hebben we een divers aanbod aan activiteiten. Wil jij klimmen onderdeel maken van het onderwijsprogramma, kijk dan vooral verder!


Mobiele klimrots

Organiseer je een evenement en wil je jouw bezoekers de gelegenheid bieden om te proeven aan de klimsport? Mountain Network heeft een multifunctionele mobiele klimrots ter beschikking. De rots is 7,5 meter hoog, een klimoppervlakte van 50m2 en ziet en voelt als een echte rots! Gegarandeerd succes voor de amateur berggeiten onder ons. Klimmen, boulderen en abseilen, het is allemaal mogelijk. Uiteraard onder begeleiding van onze professionele ondersteuning!