Groepsuitje

Het spannendste groepsuitje van Nederland

  • Een spannend en sportief groepsuitje op grote hoogte
  • Voor iedereen geschikt
  • Sluit af met een optioneel hapje en drankje in ons gezellige sportcafé

Offerte aanvragen

Duur
vanaf 2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht, Arnhem Rijnboulder, Noardwand Leeuwarden

Als je op zoek bent naar het sportiefste en meest avontuurlijk groepsuitje van Nederland, zoek dan niet verder. Mountain Network is met zeven locaties in het land altijd wel in de buurt voor een spannend uitje voor bijvoorbeeld een familiefeest, teamuitje of voor een vriendengroep.

Ons arrangement ‘Op naar de Top’ is de ideale kennismaking met de klimsport. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs gaan jullie met elkaar de strijd aan op de klim- of boulderwanden. Wie bereikt de top van de klimhal? Het maakt niet uit of je ervaring hebt met klimmen of boulderen, of dat dit je eerste ervaring is. Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Onze gecertificeerde instructeurs staan voor jullie klaar om jullie alle kneepjes van de klimsport en bouldersport te leren.

Na inspanning komt ontspanning! Geniet bijvoorbeeld van een welverdiend borrelgarnituur in ons gezellige bergsportcafé. Zo kan je nog lekker nagenieten van dat wat je vandaag met je groepsgenoten bereikt hebt. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

 


Groepsuitje Leeuwarden

groepsuitje leeuwardenIn Leeuwarden kun je naast het ‘Op naar de Top’ arrangement ook kiezen voor een programma op maat met allerlei activiteiten, zoals Clip ’n Climb. Kijk daarvoor op de betreffende pagina:

Kijk hier verder voor meer informatie over het groepsuitje Leeuwarden

 


 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl