Workshop voor volwassenen

De spannendste workshop van Nederland

  • Een spannende en sportieve workshop op grote hoogte
  • Voor iedereen geschikt
  • Sluit af met een optioneel hapje en drankje in ons gezellige sportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
Vanaf €24,50 voor volwassenen
Duur
vanaf 2 uur
Personen
minimaal 6 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht, Arnhem Rijnboulder, Noardwand Leeuwarden

Als je op zoek bent naar de sportiefste en meest avontuurlijke workshop van Nederland, zoek dan niet verder. Mountain Network is met zeven locaties in het land altijd wel in de buurt voor een spannende workshop voor bijvoorbeeld een familiefeest, teamuitje of voor een vriendengroep.

OP NAAR DE TOP

Ons arrangement ‘Op naar de Top’ is de ideale kennismaking met de klimsport. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs gaan jullie met elkaar de strijd aan op de klim- of boulderwanden. Wie bereikt de top van de klimhal? Het maakt niet uit of je ervaring hebt met klimmen of boulderen, of dat dit je eerste ervaring is. Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Onze gecertificeerde instructeurs staan voor jullie klaar om jullie alle kneepjes van de klimsport en bouldersport te leren.

 

Na inspanning komt ontspanning! Geniet bijvoorbeeld van een welverdiend borrelgarnituur in ons gezellige bergsportcafé. Zo kan je nog lekker nagenieten van dat wat je vandaag met je groepsgenoten bereikt hebt. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

“Leerzame en gezellige ervaring! Goede instructies en daarna vooral veel zelf aan de slag in een ontspannen sfeer. In korte tijd veel geleerd en daardoor nog enthousiaster geworden voor deze sport.”


Andere groepsuitjes bij Mountain Network

In Leeuwarden kun je naast het ‘Op naar de Top’ arrangement ook kiezen voor een programma op maat met allerlei activiteiten, zoals boulderen en Clip ’n Climb. Klik hier voor onze workshops in Leeuwarden.

In Arnhem kan je naast het klimmen ook boulderen bij RijnBoulder. Klik hier voor onze workshops bij RijnBoulder.

Ook in Dordrecht kan je goed boulderen op onze 300m2 klimwand. Al onze circuits worden regelmatig veranderd dus elke keer een andere ervaring! Klik hier voor onze workshops in Dordrecht

“Een gezellige sportieve ervaring om als deel van familie reünie te doen. Iedereen was razend enthousiast en heeft ervan genoten. Enkelen overwegen een cursus toprope.”


 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl