Klimhal Arnhem. Klimmen doe je op onze klimmuur | Al 30 jaar Mountain Network

Praktische informatieArnhem

Olympus 27
6832 EL Arnhem

Telefoon
088 123 69 15
Tarieven
Tarieven klimmen / boulderen
arnhem@mountain-network.nl
arnhem@mountain-network.nl
Route
Openingstijden
Bekijk de openingstijden

Route

Mountain Network Arnhem is zowel per auto als openbaar vervoer goed te bereiken.

Routebeschrijving in Google Maps

 

Reguliere openingstijden

Vanaf woensdag 19 mei zijn we weer binnen geopend! Kijk op mountain-network.nl/corona/ voor meer informatie, voor het reserveren van (zelfstandig) sporten kan je terecht op Toplogger.

Maandag 07:30 – 17:00 uur
Dinsdag 07:30 – 17:00 uur
Woensdag 07:30 – 17:00 uur
Donderdag 07:30 – 17:00 uur
Vrijdag 07:30 – 17:00 uur
Zaterdag 07:30 – 17:00 uur
Zondag 07:30 – 17:00 uur

 

Bijzondere openingstijden

Goede Vrijdag Vrijdag 2 april geopend van 13:00 tot 23:00 uur
Eerste Paasdag Zondag 4 april geopend van 09:00 tot 21:00 uur
Tweede Paasdag Maandag 5 april van geopend van 11:30 tot 23:00 uur
Koningsdag Dinsdag 27 april gesloten
Bevrijdingsdag Woensdag 5 mei geopend van 13:00 tot 23:00 uur
Hemelvaartsdag Donderdag 13 mei geopend van 13:00 tot 23:00 uur
Eerste Pinksterdag Zondag 23 mei geopend van 09:00 tot 21:00 uur
Tweede Pinksterdag Maandag 24 mei geopend van 13:00 tot 23:00 uur
Sinterklaas Zondag 5 december geopend van 07:30 tot 17:00 uur
Kerstavond Vrijdag 24 december geopend van 07:30 tot 17:00 uur
Eerste Kerstdag Zaterdag 25 december gesloten
Tweede Kerstdag Zondag 26 december geopend van 07:30 tot 17:00 uur
Oudejaarsdag Vrijdag 31 december geopend van 11:00 tot 16:00 uur
Nieuwjaarsdag Zaterdag 1 januari 2022 gesloten

 

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn van toepassing op zelfstandig klimmers met een klimvaardigheidsbewijs

KLIMMEN Per entree
t/m 7 jaar
t/m 17 jaar
t/m 24 jaar
t/m 65 jaar
65 jaar en ouder
€ 7,50
€ 9,50
€ 11,50
€ 13,50
€ 11,50

Klik hier voor alle tarieven en abonnementen

Tarieven fitness

Mountain Network Arnhem

Kijk op mountain-network.nl/corona/ voor de huidige coronamaatregelen. Reserveren voor zelfstandig sporten is op dit moment noodzakelijk voor alle momenten dat we geopend zijn. Hiervoor kan je terecht op Toplogger.

Mountain Network Arnhem is gelegen op Sportpark De Grote Koppel. Verdeeld over drie verdiepingen heeft de klimhal in Arnhem de beginnende en meer gevorderde sportklimmer meer dan genoeg te bieden. Het klimcentrum beschikt over een fitness- en trainingsruimte, ruime vergaderzaal en een gezellig bergsportcafé. Het meest unieke aan het centrum vind je echter in onze achtertuin. Hier staan de Adventure Towers, oude elektriciteitsmasten, waar je op grote hoogte een touwbanenparcours kan volgen. Op nog geen 250 meter ligt RijnBoulder, het bouldercentrum van Mountain Network naast Decathlon. Hierdoor heeft  Mountain Network in Arnhem een compleet aanbod in de klimsport.

Voor het eerst naar Mountain Network Arnhem? Kijk dan hier


Klimhal

Uniek aan Mountain Network Arnhem is dat je op verschillende etages kunt klimmen. Op de hoogste etage (derde verdieping) is er een vlakke ‘beginners klimwand’ van 8 meter met tal van routes variërend van 3 tot 6c. Op de 2e verdieping bevind zich een 12-meter hoge klimwand die door de afwisselende stijl van liggend naar overhang het aantrekkelijk maakt om op te klimmen door de meer gevorderde klimmer. Op de eerste  verdieping kunnen de echte hardcore klimmers zich helemaal uitleven, deze wand is maar liefst 17 meter hoog en hangt 6 meter over en op deze wand bevinden zich diverse klimroutes variërend van 4 tot 8b.


Adventure Towers

Op dit moment kunnen wij deze activiteit niet aanbieden. 

Mountain Network Arnhem heeft twee voormalig elektriciteitsmasten van de Nuon in gebruik als adventure parcours. Deze zogenaamde Adventure Towers zijn uniek in Nederland en staan garant voor een spectaculaire belevenis op grote hoogte! Onder begeleiding van onze instructeurs ga je over de verschillende wankele touwbanen die gespannen zijn tussen de elektriciteitsmasten en daal je via een vrijhangende abseil naar beneden.

De Adventure Towers zijn toegankelijk voor groepen vanaf 8 personen en reserveren is noodzakelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Dit arrangement kan worden uitgebreid met een koffieontvangst, of een borrel in ons gezellige sportcafé. Uiteraard kan dit ook gecombineerd worden met een bezoek aan Grand Café La Rocca, op nog geen 250 meter in ons bouldercentrum gelegen.


Bergsportshop

Bij Mountain Network Arnhem is een ruim assortiment aan klim- en bergsportartikelen te vinden in de winkel. Er wordt materiaal verkocht van o.a. Mammut, Petzl, Black Diamond en Edelrid. Qua klimschoenen is er een uitgebreid assortiment van La Sportiva.

Mountain Network is ‘preferred supplier’ van La Sportiva. Dat is duidelijk te merken, want het aanbod aan klimschoenen is enorm. Samen met de naastgelegen boulderhal RijnBoulder zijn er zo’n 20 verschillende modellen te koop. Bijna het volledige assortiment aan klimschoenen van dit Italiaanse topmerk is aanwezig.

De uitgebreide samenwerking met Mammut is ook terug te zien in het assortiment. Mountain Network is ook voor dit Zwitserse topmerk de ‘preferred supplier’. Diverse zekerapparaten, hardware, gordels en touwen van Mammut zijn altijd aanwezig .

Van andere merken zijn er specifieke producten aanwezig, zoals de Ohm van Edelrid en de Grigri van Petzl. Van de merken Petzl en Black Diamond worden ook diverse andere materialen verkocht, zoals klimgordels.

Abonnementhouders van Mountain Network krijgen 10% korting op de verkoopadviesprijs.


Vergaderzaal / Groepsruimte

Midden in de klimhal van Mountain Network Arnhem bevindt zich een sportief ingerichte groepsruimte / vergaderzaal. De ruimte heeft een oppervlakte van 85 m2 en is sfeervol ingericht. De ruimte is te combineren met een groepsarrangement en geschikt voor verschillende bijeenkomsten zoals familiebijeenkomsten, verjaardagen, exposities, vergaderingen etc. en kan gehuurd worden met en zonder catering. Kortom zoekt u een leuke sportieve activiteit én een leuke groepsruimte in Arnhem neem dan contact met ons op en wij maken een offerte op maat.


Bar / Eetcafé

Mountain Network Arnhem heeft een gezellig sportcafé. Na het sporten kun je in de bar diverse dorstlessers bestellen of bijvoorbeeld genieten van een lekker (trappisten)biertje van de tap of één van onze speciaalbieren op fles. Uiteraard hebben we ook een kleine kaart om de snelle honger te stillen.

la-sportiva-logo-innovation-banner-700-sotto-articolo-fiemme