Praktische informatieAmsterdam

Engels

Erasmusgracht 297
1061 MD Amsterdam

Telefoon
088 123 68 35
Tarieven
Tarieven klimmen / boulderen
Tarieven fitness
Tarieven fitness
amsterdam@mountain-network.nl
amsterdam@mountain-network.nl
Route
Openingstijden
Bekijk de openingstijden

Route

Routebeschrijving via Google Maps

Parkeren
Er zijn verschillende betaalde parkeermogelijkheden rondom MN Network Amsterdam.
Bijvoorbeeld; Laan van Spartaan, Fannie Blankers- Koenlaan, Erasmusgracht (overkant brug).
Ps. Dit gedeelte valt niet in de milieuzone.

Reguliere openingstijden

Maandag 12:00 – 23:00 uur
Dinsdag 12:00 – 23:00 uur
Woensdag 12:00 – 23:00 uur
Donderdag 12:00 – 23:00 uur
Vrijdag 12:00 – 23:00 uur
Zaterdag 09:00 – 21:00 uur
Zondag 09:00 – 21:00 uur

 

Bijzondere openingstijden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 2024

LEAD 1 Zondag 10 maart gesloten, publiek welkom!
Goede Vrijdag Vrijdag 29 maart open van 12:00 tot 23:00
Eerste Paasdag Zondag 31 maart open van 09:00 tot 21:00
Tweede Paasdag Maandag 1 april open van 10:00 tot 23:00
Koningsdag Zaterdag 27 april gesloten
FLASHTEST Zondag 28 april gesloten, meld je aan via Flashtest
Bevrijdingsdag Zondag 5 mei open van 09:00 tot 21:00
Hemelvaartsdag Donderdag 9 mei open van 10:00 tot 23:00
1e Pinksterdag Zondag 19 mei open van 09:00 tot 21:00
2e Pinksterdag Maandag 20 mei open van 10:00 tot 23:00
Petzl NK LEAD 2024 Zaterdag 25 mei gesloten, publiek welkom!
Sinterklaas Donderdag 5 december open van 12:00 tot 23:00 uur
Kerstavond Dinsdag 24 december open van 10:00 tot 17:00 uur
1e Kerstdag Woensdag 25 december gesloten
2e Kerstdag Donderdag 26 december open van 10:00 tot 17:00 uur
Oudejaarsdag Vrijdag 31 december open van 10:00 tot 17:00 uur
Nieuwjaarsdag Zaterdag 1 januari 2025 gesloten

 

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn van toepassing op zelfstandig klimmers met een klimvaardigheidsbewijs en zelfstandig boulderaars.

ENTREE
t/m 17 jaar
18 t/m 24 jaar
25 jaar en ouder
€ 13,50
€ 15,50
€ 17,50

Klik hier voor alle informatie over tarieven, abonnementen en strippenkaarten

 

Tarieven fitness

Het tarief om onbeperkt te kunnen fitnessen is € 40,00 per maand. Klimabonnementhouders kunnen gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten.

Klik hier voor alle informatie over onze fitnessfaciliteiten

Mountain Network Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in ‘De Eretribune’, een multifunctioneel topsport-­ en wooncomplex met klimhal in Amsterdam. De klimmuur heeft een hoogte van 15 meter en een boulderhal met een vloeroppervlak van 200m2.  Beide wanden zijn opgebouwd volgens een uniek 3D-systeem. Daarnaast hebben wij een fitnessverdieping met fysiotherapie, hiermee kunnen wij jou een volledige sportervaring aanbieden.

Heb je je klimvaardigheidsbewijs al op zak? Dan mag je in onze klimcentra zonder begeleiding klimmen. Ben je nieuw in deze sport en wil je graag eens komen klimmen of boulderen, dan ben je meer dan welkom om tijdens openingstijden langs te komen bij Mountain Network Amsterdam!


Klimhal

De klimwanden zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde klimmers en variëren van liggend tot zwaar overhangend, met een maximale overhang van maar liefst 10 meter. Er zijn 34 toprope touwen en 12 voorklimtouwen. De wanden waarop kan worden voorgeklommen variëren van verticaal tot zwaar overhangend.

Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de routes en er worden continu nieuwe routes gebouwd. De hoogte van de klimhal is 15 meter en er zijn in totaal ongeveer 150 routes. Mountain Network Amsterdam beschikt over een zelfontworpen driehoek­klimwandsysteem. Dit systeem zorgt voor veel variatie en maakt alle wanden tot één geheel. Nog nooit geklommen en wil je met de sport starten? Kijk dan hier voor meer informatie.


Bouldergym

De bouldergym is, met een hoogte van 4 meter en een vloeroppervlak van 200m2, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde klimmers. Er worden continue nieuwe circuits gebouwd. Elk circuit heeft een kleurenlabel, die een moeilijkheidsgraad vertegenwoordigd. De kleur van de greep zegt dus niets meer over de moeilijkheidsgraad van het circuit.

Boulderen is mogelijk vanaf 7 jaar oud (onder direct toezicht van een ouder/verzorger). Vanaf 12 jaar oud kan je zelfstandig aan de slag na toestemming van een ouder/verzorger. In 2020 is de bouldergym compleet gerenoveerd waarmee we nog meer trainingsmogelijkheden bieden. Wil je meer informatie over boulderen? Kijk dan eens hier.


Buitenwand

Naast het terras van het bergsportcafé vind je een gloednieuwe, in 2020 opgeleverde buitenwand. De wanddelen zijn 9 meter hoog en gaan van recht tot overhang. Een bijzondere manier van klimmen. Op dit moment kan er alleen Toprope geklommen worden op de 22 lijnen die er hangen. Er is geen apart toegangsbewijs vereist, je kan de buitenwand gebruiken op je reguliere abonnement, strippenkaart of entreebewijs klimmen.


Bar / eetcafé

Mountain Network Amsterdam heeft een gezellige bar en een eetcafé waar dagelijks verse maaltijden voor sportstudenten van De Eretribune worden bereid. Uiteraard kunnen niet alleen de studenten, maar ook andere klanten en bewoners van de Laan van Spartaan bij ons komen eten. Een maaltijd kost € 11,50 en we serveren ook vegetarische maaltijden. De keuken is van maandag t/m vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur geopend.

Wil je mee-eten? Vul dan uiterlijk de dag van tevoren om 16:00 het volgend formulier in en we zorgen ervoor dat er een bordje voor je klaarstaat. Met goed weer hebben we het terras boven het water geopend, waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje en de acties van de klimmers op de buitenwand kan aanschouwen.

Tevens is de horeca (eventueel in combinatie met de klimhal en/of de vergaderzaal) voor feesten of recepties te huur. Neem hiervoor gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Fitness

In Mountain Network Amsterdam bevindt zich een krachtsport- en fitnessruimte (220m²) met kracht- en revalidatieapparatuur die ingericht is onder supervisie van Topsport Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.


(Sport)fysiotherapie

Bij FysioHolland is je zorg rondom bewegen in goede handen. Sinds 1 januari 2019 zijn zij en Mountain Network een samenwerkingsverband aangegaan en hebben een praktijk geopend in de fitnessruimte van Mountain Network Amsterdam. Daar helpen zij graag zowel klimfanaten als buurtbewoners van hun klachten af.

Lichamelijke pijn kan je behoorlijk beperken bij het werken, sporten of andere dagelijkse activiteiten. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Of heb je langdurige of terugkerende lichamelijke klachten? Dan ben je bij FysioHolland aan het juiste adres. FysioHolland heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten in huis en werken waar mogelijk en gewenst samen met andere zorgprofessionals, zoals orthopeden en huisartsen. Daarnaast zijn de FysioHolland praktijken PLUS-praktijken, wat betekent dat zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de zorgverzekeraar.

Wil je een afspraak maken? Kom dan gerust eens langs, bel 020 694 62 54 of stuur een e-mail naar amsterdam@fysioholland.nl .

FysioHolland heeft een contract met alle Nederlandse zorgverzekeraars.


Bergsportshop

De bergsportshop in Mountain Network Amsterdam heeft een ruim assortiment aan klim- en bergsportartikelen.

Het Zwitserse Mammut en het Italiaanse La Sportiva zijn ‘preferred supplier’ van Mountain Network en dat uit zich in een ruim assortiment aan klimgordels, karabiners, touwen, klimschoenen en andere producten van deze topmerken. Nergens in de Benelux tref je een groter assortiment aan technische producten van deze topmerken. Daarnaast hangt er ook veel kleding van Mammut, SNAP en La Sportiva in de winkel.

Het assortiment wordt aangevuld met materialen van o.a. Petzl en Black Diamond. Verder verkopen we ook topo’s van verschillende populaire klimgebieden.​


Instagram

Instagram

la-sportiva-logo-innovation-banner-700-sotto-articolo-fiemme