Kinderfeestjes bij Mountain Network

Het hoogste kinderfeestje van Nederland

Je bent bijna jarig, het is dan ook tijd om je verjaardagsfeestje te plannen. Voor een spannend feestje moet je in één van de zeven klim- en bouldercentra van Mountain Network zijn. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je met ons mee op avontuur naar de top van de klimhal.


Amsterdam

Met de klimparty is spanning en sensatie gegarandeerd! Ons klimcentrum is gevestigd in de Eretribune, een topsportomgeving in Amsterdam-West.


Arnhem Klimhal

Voor alle kids die hun feestje lekker actief willen voeren zitten bij Mountain Network Arnhem goed. Met onze nieuwe zelf-zeker-systemen kan je lekker klimmen en klauteren op onze klimwanden. Wij zijn gevestigd bij De Grote Koppel, een sportieve omgeving in Arnhem Zuid.


Arnhem RijnBoulder

Naast de Decathlon in de oude Rijnhal in Arnhem Zuid kan je naar hartelust klimmen klauteren. RijnBoulder zorgt voor een spannend boulderfeestje.


Dordrecht

Een spannend en actief feestje vier je bij ons. Je kan kiezen voor een klim of boulderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Wij zijn gevestigd op het Leerpark een sportieve omgeving voor een sportieve ervaring.


Leeuwarden & Heerenveen

Het spannendste feestje van Friesland vind je bij ons. Lekker klimmen en klauteren op onze klimwanden. Ons nieuwste klimcentrum is Noardwand in Leeuwarden. We zijn gevestigd in het sportcomplex Rengers naast zwembad de Blauwe Golven. Hier kun je Clip ’n Climben, klimmen en nog meer doen. Daarnaast zijn we gevestigd in Heerenveen, in Sportstad Heerenveen onder de tribunes van het Abe Lenstrastadion, een sportieve omgeving voor het leukste feestje.


Nieuwegein

Het leukste kinderfeestje van Utrecht vier je bij ons. Klim naar grote hoogte op onze klimwanden. Wij zijn gevestigd op de Blokhoeve vlakbij de Heidehal, met voldoende parkeerruimte.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl