Wedstrijden & Events

Enerverende routes, spannende uitdagingen, fun & good vibes!

Op deze pagina vind je de wedstrijden en events die plaatsvinden in onze klimhallen.


Naast klimwedstrijden vinden er onze locaties leuke evenementen zoals filmavonden, klimevents met eten, drinken, workshops en de nodige uitdagingen plaats. Ook voor onze Mountain Club wordt er veel georganiseerd zoals een Ardennenweekend en een Sinterklaasevent. Een greep uit wat wij zoal organiseren vind je hieronder.
Het tijdstip van onze activiteiten vind je per locatie terug in onze nieuwsbrief, socials en/of website.

FLASHTEST

Aankomend seizoen komen onze flashtests vaker terug in al onze vestigingen. Klimmen of boulderen, met DJ en catering, Het ultieme klimfeestje van de lage landen. Lees meer…

GLOW!

Tijdens GLOW hult Mountain Network zich in complete duisternis en wordt de klimhal omgetoverd tot een lichtgevend paradijs! Dit evenement wordt door het jaar heen op verschillende locatie georganiseerd. Compleet met verkleedpartijen, diners, DJ’s en nog veel meer! Hou hiervoor onze agenda, nieuwsberichten en Social Media in de gaten!

IJSKLIMMEN IN NEDERLAND

IJsklimmen in Nederland? Jazeker, dat is, als het weer ons goed gezind is. Dat was zo in ieder geval in de winter van 2021. Spectaculair was het zeker! Mocht het weer een keer voorkomen… zorg jij dan voor een goede spirit, dan zorgen wij voor ijs.

LOCATIEWEEKENDEN ARDENNEN

Hoe leuk is het om met je klimmaten een weekend in de Ardennen te verblijven. De ervaring leert ons dat het heel gezellig is, daarom herhalen wij dit altijd elk jaar. Elke locatie heeft zijn eigen weekend. Deze vinden plaats in de maanden mei – september. Dus heb je altijd al willen genieten van de prachtige natuur in de Ardennen, kennis willen maken met buiten klimmen en van de mogelijkheid gebruik te maken om je skills te upgraden? Ga dan zeker mee! Klik hier voor meer informatie en hou onze website/socials in de gaten voor de exacte data.

OPENING BUITENWANDEN/PARK

De opening van de buitenwand bij zowel Mountain Network Amsterdam als Noardwand (Leeuwarden) worden elk jaar, meestal in mei, feestelijk gevierd. Ook RijnBoulder heeft een buitenpark wat in het voorjaar open gaat. Wil je daarbij zijn, hou dan onze nieuwsbrief in de gaten en/of de aankondiging op de betreffende locatie.

PUUR BOULDER HEERENVEEN

Puur Boulder is een terugkerend boulder evenement bij Mountain Network Heerenveen waarbij gezelligheid zeker centraal staat! Voor Puur Boulder zijn er 3 categorieĆ«n waar je je in mag kwalificeren, start, mid en max. Heb je alle boulders van een categorie gehaald, ga je door naar de volgende categorie en zal je daar ook de boulders moeten aantikken voor punten. Onze gehele boulderwand wordt volledig gereset! Genoeg om te puzzelen samen dus šŸ˜‰ Dit event wordt een paar keer per jaar georganiseerd.

WEDSTRIJDEN NATIONAAL NIVEAU

Mountain Network verzorgt, in samenwerking met de NKBV, ook regelmatig nationale wedstrijden zoals de wedstrijden Lead, Boulder & Speed. Wil je weten wat er op nationaal niveau aan wedstrijden plaatsvind? Klik dan hier