Onderwijs

Een andere manier van lichamelijke opvoeding

Met meer dan 30 jaar ervaring is Mountain Network een vaste waarde in de klimwereld. Wij zijn enthousiast over onze sport en wij zijn ervan overtuigd dat geen school-sportjaar compleet kan zijn zonder een klimles. Voor onderwijsinstellingen hebben wij diverse mogelijkheden tot het invullen van gymlessen, van een enkele klimles tot een hele cursus, sportdag of zelfs volledige sportprogramma's; wij draaien onze hand er niet voor om. Ga met ons en jouw leerlingen mee naar de top van de klim- of boulderhal. Mocht je meer informatie willen en/of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee hoe we een onvergetelijke ervaring voor jouw leerlingen kunnen neerzetten.


Eenmalige klim- en boulderlessen

Wil jij jouw leerlingen eens kennis laten maken met de klimsport? Of ben je op zoek naar een leuk klassenuitje? Dan zijn onze eenmalige lessen perfect geschikt. Wij verzorgen volledige klim- of boulderlessen in onze locaties. Onze gecertificeerde instructeurs staan voor jullie klaar om een leuke clinic te verzorgen. Een eenmalige les kan al vanaf groep 5 georganiseerd worden. Kijk verder voor informatie over de mogelijkheden.

 


Lessenreeksen

Heb je een aantal lessen in te vullen, of wil je jouw leerlingen laten kiezen uit diverse sporten, waar klimmen/boulderen er één van is? Dan zijn onze lessenreeksen ideaal. Op basis van jouw wensen maken we een programma op maat voor jouw leerlingen. Of het nu gaat om het behalen van een klimvaardigheidsbewijs, of een complete klim- en boulderervaring, onze instructeurs staan klaar om een programma te geven dat bij jouw leerlingen en leerdoelen past.


Sportdag

Ook voor een sport- of introductiedag ben je bij ons aan het juiste adres. Door de mogelijkheden van outdoor en indoor activiteiten kunnen wij een volledige en afwisselende sport- of introductiedag voor jouw neerzetten. Een hele dag, of slechts een dagdeel, wij staan voor je klaar. Naast het actieve gedeelte kunnen wij eventueel ook voorzien in een eenvoudige lunch of andere cateringopties.


Overig

Wilt u zelf instructie verzorgen in één van onze klim- en bouldercentra, kijk dan bij huur faciliteiten. Of wilt u langere tijd sportlessen laten verzorgen door Mountain Network? Dan is de sportlessenreeks geschikt voor u! Zo bent u altijd verzekerd van prijs en beschikbaarheid van locatie. Wij verzorgen ook opleidingen voor l.o.-docenten die zich graag willen specialiseren in het sportklimmen. Al onze instructeursopleidingen zijn erkend door de NKBV en het Ministerie van VWS. Kijk snel verder voor meer informatie, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onderwijs, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u bepaalde wensen? Neem dan contact met ons op.

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 00
sales@mountain-network.nl