Praktische informatieArnhem Rijnboulder

Olympus 3
6832 EL Arnhem

Telefoon
088 - 123 68 50
Tarieven
Tarieven boulderen
rijnboulder@mountain-network.nl
rijnboulder@mountain-network.nl
Route
Openingstijden
Bekijk de openingstijden

Route

Mountain Network RijnBoulder is goed te bereiken per auto, openbaar vervoer en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps

Reguliere openingstijden

RijnBoulder is nog niet geopend. Deze tijden gelden van het moment dat RijnBoulder geopend is.

Maandag 10:00 – 23:00 uur
Dinsdag 10:00 – 23:00 uur
Woensdag 10:00 – 23:00 uur
Donderdag 10:00 – 23:00 uur
Vrijdag 10:00 – 23:00 uur
Zaterdag 10:00 – 23:00 uur
Zondag 10:00 – 21:00 uur
  • Flextime: mocht je buiten de openingstijden willen sporten, kan je altijd contact opnemen met de locatie. Als de locatie geopend is in verband met bijvoorbeeld groepsactiviteiten, ben je van harte welkom.

Bijzondere openingstijden

Goede Vrijdag Vrijdag 30 maart geopend
Eerste Paasdag Zondag 1 april geopend
Tweede Paasdag Maandag 2 april geopend
Koningsdag Vrijdag 27 april gesloten
Bevrijdingsdag Zaterdag 5 mei geopend
Hemelvaartsdag Donderdag 10 mei geopend
Eerste Pinksterdag Zondag 20 mei geopend
Tweede Pinksterdag Maandag 21 mei geopend
Sinterklaas Woensdag 5 december geopend
Kerstavond Maandag 24 december tot 18:00 uur geopend
Eerste Kerstdag Dinsdag 25 december gesloten
Tweede Kerstdag Woensdag 26 december tot 18:00 uur geopend
Oudejaarsdag Maandag 31 december tot 16:00 uur geopend
Nieuwjaarsdag Dinsdag 1 januari 2019 gesloten

 

Tarieven

BOULDEREN per entree
t/m 6 jaar € 6,00
t/m 9 jaar € 9,00
t/m 17 jaar, studenten en NKBV-leden € 11,00
18 jaar en ouder € 13,00

Klik hier voor alle tarieven en abonnementen

Tarieven fitness

Rijnboulder – Bouldercentrum Arnhem

RijnBoulder is zeer toegankelijk gelegen in de voormalige Rijnhal naast Decathlon op Leisurepark Olympus in Arnhem. Op twee etages is het mogelijk om te boulderen, trainen en heerlijk eten. Het meest unieke aan RijnBoulder is de ruimtelijke beleving van de opzet van de boulderblokken. De boulderblokken staan los in de ruimte en zijn niet tegen de muur opgebouwd. Desondanks heeft RijnBoulder het grootste aantal boulder-vierkante meters van Nederland. Zeer bijzonder is ook de combinatie met Pizzabar / Grand Café La Rocca met the best pizza in town. Samen met La Rocca is RijnBoulder het mooiste bouldercentrum van Nederland!

Opening RijnBoulder medio januari 2018

Blijf op de hoogte via onze Facebook-pagina


Bouldercentrum

Binnenkomend in RijnBoulder zie je gelijk de gezellige horeca met haardvuur en houtgestookte pizza-oven. Wanneer je doorloopt, kom je langs de balie en de ruime en schone kleedkamers, bij de eerste boulderblokken. Op de eerste verdieping zijn er zowel klim- en klautermogelijkheden als trainingsmogelijkheden. Je betreedt de tweede verdieping via een trap dóór een boulderblok of zelfs door van de eerste naar de tweede verdieping te klimmen! Boven aangekomen zie je meteen het unieke punt van RijnBoulder: de ruimtelijke beleving van enorm grote boulderblokken middenin de ruimte, die een omgeving creëren waar je om de boulderblokken heen kunt lopen om te zoeken naar jouw project. Op elk boulderblok zijn, zoals dat gebruikelijk is bij het indoor boulderen, in verschillende kleuren de gradaties van de boulderproblemen aangegeven. Van 3 tot 8a zijn alle boulderproblemen oplosbaar van jouw eigen niveau. Wil je meer weten over boulderen? Kijk dan eens op deze pagina.

Op nog geen 150 meter loopafstand vind je klimcentrum Mountain Network Arnhem. Met wanden tot 17 meter hoog is ook hier veel te beleven voor jong en oud. 


Pizzabar / Grand Café

In het bouldercentrum is het zeer sfeervolle Pizzabar / Grand Café La Rocca met houtgestookte pizza-oven gelegen. La Rocca heeft the best pizza in town en laat het u goed smaken! Met acht biertaps en een ruim assortiment aan drankjes maken dit ook de beste plek om uw (sportieve) dag te vieren. Dus geen gehaast meer om uit het werk snel door de file thuis te komen, maar rustig voor of na de file vertrekken om samen met andere sporters te genieten van een heerlijke gezonde maaltijd. Kijk voor alle informatie over Pizzabar / Grand Café La Rocca op pizzabar-larocca.nl.


Kids Zone

Kom je met je ouders lekker winkelen bij Decathlon en zitten jullie lekker wat te drinken bij Pizza-bar / Grand Café La Rocca? Kom klauteren op onze boulderblokken! Van 4 t/m 9 jaar mag je onder begeleiding van een ouder/verzorger heerlijk klauteren, glijden, en spelen op onze grote benedenverdieping. Vanaf 10 jaar mag je, na een korte instructie, ook op onze bovenverdieping boulderen! Binnenkort meer info.


Bergsportshop

De bergsportshop in RijnBoulder heeft een ruim assortiment aan boulderartikelen. De locatie heeft 14 verschillende modellen klimschoenen van het Italiaanse topmerk LaSportiva op de plank liggen. Buiten deze ruime keuze aan klimschoenen, zijn ook pofzakken en klimkleding aan te schaffen. De bergsportshop in het om-de-hoek gelegen Mountain Network Arnhem is daarnaast ook goed uitgerust in het klim- en bergsportassortiment; er is bijvoorbeeld ook veel hardware op voorraad voor klimmen, adventure klimmen en ijsklimmen.


Groepsruimte

In het bouldercentrum met de houtgestookte pizza-oven vlakbij, bevindt zich een sportief ingerichte groepsruimte / vergaderzaal. De ruimte heeft een oppervlakte van 30 m2, is geschikt voor ongeveer 20 zitplaatsen en heeft een zeer ruimtelijk sfeer met zicht op de sportieve activiteiten in het bouldercentrum. De ruimte is te combineren met een groepsarrangement en geschikt voor verschillende bijeenkomsten zoals familie bijeenkomsten, verjaardagen, exposities, vergaderingen etc. en kan gehuurd worden met en zonder catering. We verzorgen in de ruimte koffie en thee, lunches, borrels en pizza-diners.

la-sportiva-logo-innovation-banner-700-sotto-articolo-fiemme

Contactinformatie

Telefoon
088 - 1236 850
rijnboulder@mountain-network.nl

Onze Klim- en bouldercentra in Nederland