Praktische informatieArnhem Rijnboulder

Olympus 3
6832 EL Arnhem

Telefoon
088 - 123 68 50
Tarieven
Tarieven boulderen
rijnboulder@mountain-network.nl
rijnboulder@mountain-network.nl
Route
Openingstijden
Bekijk de openingstijden

Route

Mountain Network RijnBoulder is goed te bereiken per auto, openbaar vervoer en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps

Reguliere openingstijden

Maandag 10:00 – 23:00 uur
Dinsdag 10:00 – 23:00 uur
Woensdag 10:00 – 23:00 uur
Donderdag 10:00 – 23:00 uur
Vrijdag 10:00 – 23:00 uur
Zaterdag 09:00 – 21:00 uur
Zondag 09:00 – 21:00 uur

Bijzondere openingstijden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 2024

Goede Vrijdag Vrijdag 29 maart geopend van 10:00 tot 23:00 uur
Eerste Paasdag Zondag 31 maart geopend van 09:00 tot 21:00 uur
Tweede Paasdag Maandag 1 april van geopend van 10:00 tot 23:00 uur
Koningsdag Zaterdag 27 april gesloten
Bevrijdingsdag Zondag 5 mei geopend van 09:00 tot 21:00 uur
Hemelvaartsdag Donderdag 9 mei geopend van 10:00 tot 23:00 uur
FLASHTEST Zaterdag 18 mei gesloten tot 19:00 uur, aanmelden Flashtest klik hier
Eerste Pinksterdag Zondag 19 mei geopend van 09:00 tot 21:00 uur
Tweede Pinksterdag Maandag 20 mei geopend van 10:00 tot 23:00 uur
JEUGD BOULDER SERIES BRABANT GELDERLAND 5 Zaterdag 5 oktober geopend vanaf 14:00 tot 21:00
Sinterklaas Donderdag 5 december geopend van 10:00 tot 23:00 uur
Kerstavond Dinsdag 24 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Eerste Kerstdag Woensdag 25 december gesloten
Tweede Kerstdag Donderdag 26 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Oudejaarsdag Dinsdag 31 december geopend van 10:00 tot 17:00 uur
Nieuwjaarsdag Woensdag 1 januari 2025 gesloten

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn van toepassing op zelfstandig boulderaars.

ENTREE
t/m 17 jaar
18 t/m 24 jaar
25 jaar en ouder
€ 11,00
€ 13,00
€ 15,00

Klik hier voor alle informatie over tarieven, abonnementen en strippenkaarten

Tarieven fitness

RijnBoulder – Bouldercentrum Arnhem

RijnBoulder behoort tot één van de grootste bouldercentra van Nederland. Op 250 meter afstand van ons klimcentrum in Arnhem zijn we gevestigd naast de Decathlon in de Rijnhal in Arnhem. Op twee etages is het mogelijk om te boulderen, te trainen en heerlijk te eten. Het unieke aan RijnBoulder is de ruimtelijke beleving door de hoogte van het centrum en de de opzet van de boulderblokken; deze staan los in de ruimte en zijn niet tegen de muur opgebouwd.

Aan de kleinste boulderaars is ook gedacht, vanaf 4 jaar kunnen zij samen met een ervaren ouder/verzorger klimmen en klauteren in de speciale Kidszone. RijnBoulder heeft het grootste aantal boulder-vierkante meters van Nederland! In het centrum bevindt zich ook ons Grand café waar o.a lekker koffie, smoothies, heerlijke pizza’s, pasta’s, verse focaccia’s en (alcohol vrije) biertjes worden geserveerd. In de zomer is onze unieke bouldertuin geopend, zodat we ook bij goed weer buiten lekker kunnen boulderen.


Bouldercentrum

Binnenkomend in RijnBoulder zie je gelijk de gezellige horeca. Wanneer je doorloopt, kom je langs de balie en de ruime en schone kleedkamers, bij de eerste boulderblokken. Op de begane grond zijn er zowel klim- en klautermogelijkheden als trainingsmogelijkheden.

Je betreedt de eerste verdieping via een trap dóór een boulderblok of zelfs door van de begane grond naar de eerste verdieping te klimmen! Op elk boulderblok zijn, zoals dat gebruikelijk is bij het indoor boulderen, in verschillende kleuren de gradaties van de boulderproblemen aangegeven.

Wil je meer weten over boulderen? Kijk dan eens op deze pagina.

Op nog geen 250 meter loopafstand vind je klimcentrum Mountain Network Arnhem. Met wanden tot 17 meter hoog is ook hier veel te beleven voor jong en oud. 


Bouldertuin

Bij RijnBoulder kan je niet alleen indoor maar ook outdoor boulderen. Op 4 blokken zijn boulders, die worden aangeduid met tape, gebouwd met diverse gradaties. Deze boulders, die ook te vinden zijn op toplogger, worden met regelmaat ververst door onze routebouwers. De bouldertuin gaat elk jaar medio mei open en je kunt er gedurende de openingstijden van RijnBoulder aan de slag. De exacte datum is beetje afhankelijk van het weer. In de winter is de bouldertuin gesloten.


RijnBoulder Grand café

Koffie en thee van Peeze, een ruim assortiment van bieren (uiteraard ook alcoholvrij), dranken en Smoothies. Heerlijke pizza’s, pasta’s, salades en foccacia’s onder een industrieel en modern dak, dat is onze vernieuwde RijnBoulder Grand café. Met een vergaderzaal (die te splitsen is in 2 vergaderzalen), een ruim opgezette bar en uiteraard het uitzicht op de klimmers in RijnBoulder is het een horecagelegenheid voor zowel de zakelijke als de leisure markt. Deze vergaderruimte kan gehuurd worden met of zonder catering.

Dus of je nu komt voor een lekkere lunch, een goede kop koffie met gebak of alleen voor een biertje aan de bar, bij het Grand Café van RijnBoulder ben je van harte welkom! Menukaart RijnBoulder Grand café.


Boulderen voor kids

Iedereen mag van 4 jaar bij ons komen boulderen. Vanaf 7 jaar mag je meedoen met een introductieles en kan je je inschrijven voor onze MountainClub boulderen. Kinderen tot en met 11 jaar mogen, onder begeleiding van een ouder/verzorger heerlijk klimmen en klauteren op onze grote benedenverdieping. Vanaf 12 jaar mag je, na een korte instructie, ook op onze bovenverdieping boulderen! Klik hier voor onze veiligheids/leeftijdsregels. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan vooral op de pagina boulderen voor kids

Boulderen is ook heel geschikt voor kinderfeestjes, zeker in combinatie met een ‘Share your Pizza’ arrangement (of frietjes), maakt het je als (groot)ouder makkelijk. Uiteraard onder begeleiding van een instructeur. Raken de kinderen niet uitgeboulderd? Dan kunnen ze ook een proefles nemen bij onze Mountain Club.

 


Bergsportshop

De bergsportshop in RijnBoulder heeft een ruim assortiment aan boulderartikelen. De locatie heeft 14 verschillende modellen klimschoenen van het Italiaanse topmerk LaSportiva op de plank liggen. Buiten deze ruime keuze aan klimschoenen, zijn ook pofzakken en klimkleding aan te schaffen.

De bergsportshop in het om-de-hoek gelegen Mountain Network Arnhem is daarnaast ook goed uitgerust in het klim- en bergsportassortiment; er is bijvoorbeeld ook veel hardware op voorraad voor klimmen, adventure klimmen en ijsklimmen.

Instagram

Video

la-sportiva-logo-innovation-banner-700-sotto-articolo-fiemme

Wat is er nog meer te doen in Arnhem

Contactinformatie

Telefoon
088 - 1236 850
rijnboulder@mountain-network.nl