Praktische informatieRijnBoulder

Olympus 3
6832 EL Arnhem

Telefoon
088 - 123 68 50
Tarieven
Tarieven boulderen
rijnboulder@mountain-network.nl
rijnboulder@mountain-network.nl
Route
Openingstijden
Bekijk de openingstijden

Route

Mountain Network RijnBoulder is goed te bereiken per auto, openbaar vervoer en fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kijk voor een routebeschrijving op Google Maps

Reguliere openingstijden

Vanaf 14 januari 2018

Maandag 10:00 – 23:00 uur
Dinsdag 10:00 – 23:00 uur
Woensdag 10:00 – 23:00 uur
Donderdag 10:00 – 23:00 uur
Vrijdag 10:00 – 23:00 uur
Zaterdag 10:00 – 23:00 uur
Zondag 10:00 – 21:00 uur
  • Flextime: mocht je buiten de openingstijden willen sporten, kan je altijd contact opnemen met de locatie. Als de locatie geopend is in verband met bijvoorbeeld groepsactiviteiten, ben je van harte welkom.

Bijzondere openingstijden

Goede Vrijdag Vrijdag 30 maart geopend
Eerste Paasdag Zondag 1 april geopend
Tweede Paasdag Maandag 2 april van 13:00 tot 23:00 geopend
Koningsdag Vrijdag 27 april gesloten
Bevrijdingsdag Zaterdag 5 mei geopend
Hemelvaartsdag Donderdag 10 mei geopend
Eerste Pinksterdag Zondag 20 mei geopend
Tweede Pinksterdag Maandag 21 mei geopend
Sinterklaas Woensdag 5 december geopend
Kerstavond Maandag 24 december van 13:00 tot 18:00 uur geopend
Eerste Kerstdag Dinsdag 25 december gesloten
Tweede Kerstdag Woensdag 26 december van 13:00 tot 18:00 uur geopend
Oudejaarsdag Maandag 31 december van 12:00 tot 16:00 uur geopend
Nieuwjaarsdag Dinsdag 1 januari 2019 gesloten

 

Tarieven

BOULDEREN per entree
t/m 6 jaar € 6,00
t/m 9 jaar € 9,00
t/m 17 jaar, studenten en NKBV-leden € 11,00
18 jaar en ouder € 13,00

Klik hier voor alle tarieven en abonnementen

Tarieven fitness

Rijnboulder – Bouldercentrum Arnhem

RijnBoulder is het nieuwste bouldercentrum van Nederland, gevestigd naast de Decathlon in de Rijnhal in Arnhem. Op nog geen 150 meter van de huidige klimhal opent Mountain Network op zondag 14 januari de deuren van haar zesde klim/bouldercentrum. Op twee etages is het mogelijk om te boulderen, te trainen en heerlijk te eten. Het unieke aan RijnBoulder is de ruimtelijke beleving door de hoogte van het centrum en de de opzet van de boulderblokken; deze staan los in de ruimte en zijn niet tegen de muur opgebouwd. Aan de kleinste boulderaars is ook gedacht, vanaf 4 jaar kunnen zij klimmen en klauteren in de speciale Kidszone. RijnBoulder heeft het grootste aantal boulder-vierkante meters van Nederland! In het centrum bevindt zich ook Pizzabar + Grand Café La Rocca waar op houtgestookte pizza’s en verse focaccia’s worden geserveerd.


Bouldercentrum

Binnenkomend in RijnBoulder zie je gelijk de gezellige horeca met haardvuur en houtgestookte pizza-oven. Wanneer je doorloopt, kom je langs de balie en de ruime en schone kleedkamers, bij de eerste boulderblokken. Op de eerste verdieping zijn er zowel klim- en klautermogelijkheden als trainingsmogelijkheden. Je betreedt de tweede verdieping via een trap dóór een boulderblok of zelfs door van de eerste naar de tweede verdieping te klimmen! Boven aangekomen zie je meteen het unieke punt van RijnBoulder: de ruimtelijke beleving van enorm grote boulderblokken middenin de ruimte, die een omgeving creëren waar je om de boulderblokken heen kunt lopen om te zoeken naar jouw project. Op elk boulderblok zijn, zoals dat gebruikelijk is bij het indoor boulderen, in verschillende kleuren de gradaties van de boulderproblemen aangegeven. Van 3 tot 8a zijn alle boulderproblemen oplosbaar van jouw eigen niveau. Wil je meer weten over boulderen? Kijk dan eens op deze pagina.

Op nog geen 150 meter loopafstand vind je klimcentrum Mountain Network Arnhem. Met wanden tot 17 meter hoog is ook hier veel te beleven voor jong en oud. 


Pizzabar / Grand Café

Koffie en thee van Peeze, een ruim assortiment van bieren en dranken en heerlijke pizza’s en foccacia’s onder een industrieel en modern dak, dat is La Rocca. De hout gestookte oven is de trots van het restaurant en zal door de pizzaiolo’s worden gebruikt voor de mooiste creaties. Daarnaast is er een ruim opgezette bar, een kinderhoek en uiteraard het uitzicht op de klimmers in RijnBoulder. Dus of je nu komt voor een lekkere pizza, een goede kop koffie met gebak of alleen voor een biertje aan de bar, bij La Rocca ben je 7 dagen per week van harte welkom! kijk voor alle informatie over Grand Café + Pizzabar La Rocca op pizzabar-larocca.nl.


Kids Zone

Kom je met je ouders lekker winkelen bij Decathlon en zitten jullie lekker wat te drinken bij Grand Café + Pizzabar La Rocca? Kom klauteren op onze boulderblokken! Van 4 t/m 11 jaar mag je onder begeleiding van een ouder/verzorger heerlijk klauteren, glijden, en spelen op onze grote benedenverdieping. Vanaf 12 jaar mag je, na een korte instructie, ook op onze bovenverdieping boulderen! De Kids Zone is nog niet af, wij verwachten deze in de week van 22 januari te openen.


Bergsportshop

De bergsportshop in RijnBoulder heeft een ruim assortiment aan boulderartikelen. De locatie heeft 14 verschillende modellen klimschoenen van het Italiaanse topmerk LaSportiva op de plank liggen. Buiten deze ruime keuze aan klimschoenen, zijn ook pofzakken en klimkleding aan te schaffen. De bergsportshop in het om-de-hoek gelegen Mountain Network Arnhem is daarnaast ook goed uitgerust in het klim- en bergsportassortiment; er is bijvoorbeeld ook veel hardware op voorraad voor klimmen, adventure klimmen en ijsklimmen.


Groepsruimte

In het bouldercentrum, met de houtgestookte pizza-oven vlakbij, bevindt zich een sportief ingerichte groepsruimte / vergaderzaal. De ruimte heeft een oppervlakte van 30 m2, is geschikt voor ongeveer 20 zitplaatsen en heeft een zeer ruimtelijk sfeer met zicht op de sportieve activiteiten in het bouldercentrum. De ruimte is te combineren met een groepsarrangement en geschikt voor verschillende bijeenkomsten zoals familie bijeenkomsten, verjaardagen, exposities, vergaderingen etc. en kan gehuurd worden met en zonder catering. We verzorgen in de ruimte koffie en thee, lunches, borrels en pizza-diners.

Video

la-sportiva-logo-innovation-banner-700-sotto-articolo-fiemme

Contactinformatie

Telefoon
088 - 1236 850
rijnboulder@mountain-network.nl

Onze Klim- en bouldercentra in Nederland