Praktische informatieArnhem Rijnboulder


Telefoon
088 - 123 69 00
rijnboulder@mountain-network.nl

Route

Reguliere openingstijden

Bijzondere openingstijden

Tarieven

Tarieven fitness

Rijnboulder – Bouldercentrum Arnhem

Decathlon krijgt in de voormalige Rijnhal in Arnhem een nieuwe buurman! In het najaar van 2017 opent Mountain Network een van de grootste bouldercentra van Nederland, genaamd RijnBoulder. Twee verdiepingen met klim- en trainingsfaciliteiten (ruim 2200m2) voor jong en oud, ervaren en beginner. Het motto is: licht, ruimte en beleving!
Naast het bouldercentrum openen we ook de deuren van La Rocca; een gezellige pizzabar en Grand Café. Op houtgestookte pizza’s, goede koffie en verse broodjes worden hier geserveerd.

Wat is boulderen
Boulderen is klimmen op wanden en blokken van maximaal 4,5 meter hoogte. Je hebt hierbij geen touw nodig aangezien een dikke valmat voor de veiligheid zorgt. De klimroutes los je op door techniek, kracht en lenigheid te combineren. ​Klimmen is een volwaardige sport. ​​In 2018 (Jeugdspelen) en 2020 staat klimmen (lead-, speed- en boulderklimmen) op het programma ​van de Olympische Spelen!

Boulderen is

  • uitdagend; iedereen verlegt zijn eigen grenzen
  • laagdrempelig; je hoeft geen cursussen te volgen
  • gezellig; samen ‘problemen’ oplossen

Ook de allerkleinsten kunnen bij RijnBoulder komen boulderen. Vanaf 4 jaar ben je welkom!

Meer informatie: 

Houd deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor de vordering van de bouw, laatste updates en data van de open dagen. Voor vragen of meer informatie kan je een mailtje sturen naar rijnboulder@mountain-network.nl.

mn_rijnboulder_impressie6_crop

Contactinformatie

Telefoon
088 - 1236 900
rijnboulder@mountain-network.nl

Onze Klim- en bouldercentra in Nederland