Onderwijs

Een andere manier van lichamelijke opvoeding

Met haar 25 jaar ervaring in de klimsport en haar 5 locaties door Nederland, is Mountain Network een vaste waarde in de klimwereld. Wij zijn enthousiast over onze sport en wij zijn ervan overtuigd dat geen school-sportjaar compleet kan zijn zonder een klimles. Voor onderwijsinstellingen hebben wij diverse mogelijkheden tot het invullen van gymlessen, van een enkele klimles tot een hele cursus, sportdag of zelfs volledige sportprogramma's; wij draaien onze hand er niet voor om. Ga met ons en uw leerlingen mee naar de top van de klimhal. Bij alle lessen is het zo dat de leerlingen elkaar zekeren. Extra docenten/begeleiders zijn niet nodig. Mocht u meer informatie willen en/of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee hoe we uw activiteit onvergetelijk kunnen maken.


Klimgymles

Wilt u uw leerlingen eens kennis laten maken met de klimsport? Of wilt u meerdere lessen laten verzorgen? Misschien wilt u uw leerlingen wel op weg helpen naar zelfstandig klimmen? Kom dan naar één van onze klimcentra. Wij verzorgen volledige klimgymlessen, cursussen en opleidingen. Eenmalig, of meerdere malen, onze gecertificeerde instructeurs staan voor jullie klaar om jullie alle fijne kneepjes van de sport te leren. Kijk verder voor informatie over de mogelijkheden.

 


Boulderen

Bij MN RijnBoulder verzorgen we ook onderwijsprogramma’s, al dan niet in samenwerking met MN Arnhem, op nog geen 150 meter loopafstand. Boulderen is een sport waar inzicht, krachtopbouw en vooral vertrouwen in de eigen kracht centraal staat. Het past dan ook goed in ons motto ‘fun, fit en vertrouwen’.


Sportdag

Ook voor een sport- of introductiedag bent u bij ons aan het juiste adres. Door de mogelijkheden van outdoor en indoor activiteiten kunnen wij een volledige en afwisselende sport- of introductiedag voor u neerzetten. Een hele dag, of slechts een dagdeel, wij staan voor u klaar. Naast het actieve gedeelte kunnen wij eventueel ook voorzien in een eenvoudige lunch of andere cateringopties.


Overig

Wilt u zelf instructie verzorgen in één van onze klim- en bouldercentra, kijk dan bij huur faciliteiten. Of wilt u langere tijd sportlessen laten verzorgen door Mountain Network? Dan is de sportlessenreeks geschikt voor u! Zo bent u altijd verzekerd van prijs en beschikbaarheid van locatie. Wij verzorgen ook opleidingen voor l.o.-docenten die zich graag willen specialiseren in het sportklimmen. Al onze instructeursopleidingen zijn erkend door de NKBV en het Ministerie van VWS. Kijk snel verder voor meer informatie, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onderwijs, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u bepaalde wensen? Neem dan contact met ons op.

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 00
sales@mountain-network.nl