Keertje klimmen

Activiteiten voor iedereen

Klimmen is ons leven en dat willen wij jou graag laten meemaken. Wij organiseren vele activiteiten voor jong en oud om jouw kennis te laten maken met onze sport. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met je gezin of vrienden, of wil ervaren of klimmen wat voor je is; bij Mountain Network ben je aan het juiste adres! Onze introductielessen zijn jouw eerste stap op de klim- en boulderwanden.

Direct naar


Boulderen

Boulderen is klimmen van links naar rechts, boven naar beneden zonder touw! Maar wees niet bang; een dikke valmat zorgt voor een veilige landing en de wanden zijn maximaal 4,5 meter hoog. Durf jij de uitdaging aan? Je kan op diverse Mountain Network locaties direct aan de slag boulderen. Heb je het nog nooit gedaan, dan raden we je aan om eerst een introductieles boulderen te volgen, of de veiligheidsvideo op de pagina ‘Wat is boulderen’ te bekijken.


Klimmen

Wil je een keer klimmen en naar grote hoogte stijgen? Dan ben je bij Mountain Network aan het juiste adres! Maar let op: het is niet zomaar mogelijk om binnen te lopen en aan de slag te gaan. Heb je nog geen klimvaardigheidsbewijs en ben je benieuwd of de sport wat voor je is? Of wil je het gewoon een keer proberen als leuk uitje? Volg dan een kennismakingsles, ga de uitdaging in de Clip ’n Climb in Leeuwarden of kom Auto Belay klimmen in Arnhem of Heerenveen. Heb je al wel een klimvaardigheidsbewijs, kijk dan vooral bij ‘Wat is klimmen’ voor belangrijke informatie als je de eerste keer naar Mountain Network komt.


Groepsuitjes

Ook voor groepen hebben we diverse leuke arrangementen waarin je kennis kan maken met de klimsport. Of het nou om een kinderfeestje gaat, een bedrijfsuitje, vriendenclub of scholen wij denken graag met je mee over de invulling van jouw uitje.


Onderwijs

Fun, fit en vertrouwen, dat staat centraal in onze onderwijsprogramma’s. Of het nu gaat om een eenmalige les, een lessenreeks of een sportdag; het zijn die waarden waarin wij geloven. Klimmen en boulderen is bij uitstek geschikt voor leerlingen om vertrouwen in zichzelf en in elkaar te krijgen. Laat je verrassen door de mogelijkheden, wij denken graag met je mee voor een passend programma voor jouw leerlingen.