Locaties

5 klimcentra in Nederland

Met vijf klimcentra in Nederland is de kans groot dat er ook bij jou in de buurt geklommen kan worden in één van onze hallen. Klik hieronder of hiernaast door voor alle informatie over het klimcentrum naar keuze.


Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in ‘De Eretribune’, een multifunctioneel topsport- en wooncomplex in Amsterdam. De klimmuur heeft een hoogte van 15 meter en de aparte boulderhal heeft een hoogte van 4,5 meter en is met zijn 200 m2 één van de grootste bouldergyms van Nederland. Beide wanden zijn opgebouwd volgens ons unieke 3D-systeem. Met een fitnesshal en sportfysiotherapie inpandig, bieden wij je een volledige sportervaring aan.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Amsterdam


Arnhem

Mountain Network Arnhem is gelegen op Sportpark De Grote Koppel. Je kan bij ons op meerdere etages klimmen, er is een hoogteparcours aangelegd en er is de mogelijkheid om te boulderen. Het meest unieke aan deze Mountain Network locatie staat echter in de achtertuin. De Adventure Towers zijn uniek voor Nederland en zorgen voor de nodige adrenaline in de buitenlucht. Met de Veluwe op steenworp afstand staan wij ook voor je klaar met diverse outdoor activiteiten.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Arnhem.


Nieuwegein

Mountain Network Nieuwegein is de oudste locatie van Mountain Network. Maar vergis je niet, de klimhal is daardoor niet minder modern. De onderscheidende architectuur van het gebouw en de klimmuren die voor iedereen geschikt zijn zorgen ervoor dat je een unieke klimervaring hebt. Ook voor de boulderaar is er genoeg te beleven in onze bouldergym van 75 m2.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Nieuwegein.


Dordrecht

Mountain Network Dordrecht is onze jongste locatie. Geopend in 2012 staat dit hypermoderne klimcentrum voor je klaar om jouw klim- en fitnessbehoeften te vervullen. Ons unieke 3D-klimwandsysteem zorgt voor een unieke klimervaring en ons fitnesscentrum is gevuld met de nieuwste apparatuur. Zo bieden wij je een complete sportieve ervaring aan.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Dordrecht.


Heerenveen

Mountain Network Heerenveen is gelegen onder het Abe Lenstra-stadion. De unieke vorm van de tribune die erboven ligt zorgt voor een unieke klimervaring. De sportieve omgeving van Sportstad Heerenveen en het Oranjewoud dat op steenworp afstand ligt zorgen voor een geweldige ervaring, zowel bij indoor- alsook outdoor activiteiten.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Heerenveen.

Onze Klim- en bouldercentra in Nederland

Onze Klim- en bouldercentra in Nederland