Locaties

7 klim- en bouldercentra in Nederland

Met zeven klim- en bouldercentra in Nederland is de kans groot dat er ook bij jou in de buurt geklommen kan worden in één van onze hallen. Klik hieronder of hiernaast door voor alle informatie over het klimcentrum naar keuze.

Meer informatie

Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in ‘De Eretribune’, een multifunctioneel topsport- en wooncomplex in Amsterdam. De klimmuur heeft een hoogte van 15 meter en de aparte boulderhal heeft een hoogte van 4,5 meter en is met zijn 200 m2 één van de grootste bouldergyms van Nederland. Beide wanden zijn opgebouwd volgens ons unieke 3D-systeem. Met een fitnesshal en sportfysiotherapie inpandig, bieden wij je een volledige sportervaring aan.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Amsterdam


Arnhem

Mountain Network Arnhem is gelegen op Sportpark De Grote Koppel. Je kan bij ons op meerdere etages klimmen, er is een hoogteparcours aangelegd en er is de mogelijkheid om te boulderen. Het meest unieke aan deze Mountain Network locatie staat echter in de achtertuin. De Adventure Towers zijn uniek voor Nederland en zorgen voor de nodige adrenaline in de buitenlucht. Met de Veluwe op steenworp afstand staan wij ook voor je klaar met diverse outdoor activiteiten. Op nog geen 250 meter afstand ligt het Bouldercentrum RijnBoulder, in de voormalige klimhal en Grand Café / Pizzabar La Rocca

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Arnhem.


Nieuwegein

Mountain Network Nieuwegein is de oudste locatie van Mountain Network. Maar vergis je niet, de klimhal is daardoor niet minder modern. De onderscheidende architectuur van het gebouw en de klimmuren die voor iedereen geschikt zijn zorgen ervoor dat je een unieke klimervaring hebt. Ook voor de boulderaar is er genoeg te beleven in onze bouldergym van 75 m2.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Nieuwegein.


Dordrecht

Mountain Network Dordrecht is onze jongste locatie. Geopend in 2012 staat dit hypermoderne klimcentrum voor je klaar om jouw klim- en fitnessbehoeften te vervullen. Ons unieke 3D-klimwandsysteem zorgt voor een unieke klimervaring en ons fitnesscentrum is gevuld met de nieuwste apparatuur. Zo bieden wij je een complete sportieve ervaring aan.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Dordrecht.


Heerenveen

Mountain Network Heerenveen is gelegen onder het Abe Lenstra-stadion. De unieke vorm van de tribune die erboven ligt zorgt voor een unieke klimervaring. De sportieve omgeving van Sportstad Heerenveen en het Oranjewoud dat op steenworp afstand ligt zorgen voor een geweldige ervaring, zowel bij indoor- alsook outdoor activiteiten.

Kijk hier voor meer informatie over Mountain Network Heerenveen.


Noardwand, Leeuwarden

In 2018 is Mountain Network neergestreken in Leeuwarden met Noardwand, een multifunctioneel klimcentrum in de sportieve omgeving van Zwembad de Blauwe Golf en Sportcentrum Rengers. Naast toprope- en voorklimmen en boulderen, beschikt Noardwand over een officieel gekeurde Speed wand en de enige Clip ’n Climb van Friesland. In 2021 starten we met de bouw van een nog veel grotere boulderhal, zodat we alle klimmers van Friesland en omstreken een nog completere ervaring kunnen bieden.

Kijk hier voor meer informatie over Noardwand

Noardwand, Leeuwarden


Bouldercentrum RijnBoulder (Arnhem)

RijnBoulder is het nieuwste bouldercentrum van Nederland, gevestigd naast de Decathlon in de Rijnhal in Arnhem. Op nog geen 250 meter van de huidige klimhal hebben we de deuren van ons zesde klim/bouldercentrum geopend. Op twee etages is het mogelijk om te boulderen, te trainen en heerlijk te eten. Het unieke aan RijnBoulder is de ruimtelijke beleving door de hoogte van het centrum en de de opzet van de boulderblokken; deze staan los in de ruimte en zijn niet tegen de muur opgebouwd. Aan de kleinste boulderaars is ook gedacht, vanaf 4 jaar kunnen zij samen met een ervaren ouder/verzorger klimmen en klauteren in de speciale Kidszone. RijnBoulder heeft het grootste aantal boulder-vierkante meters van Nederland! In het centrum bevindt zich ook Pizzabar + Grand Café La Rocca waar op houtgestookte pizza’s en verse focaccia’s worden geserveerd.

Kijk hier voor meer informatie over Bouldercentrum RijnBoulder