Reel Rock Film Tour 2018

Kom kijken naar de beste klimfilms van het jaar

De locaties van Mountain Network zijn in november gastheer van de Reel Rock Film Tour 2018. De tour laat in anderhalf uur passie, adrenaline en tikkeltje idiotie, van de toppers van de klimscene zien.

Meer informatie

Ga met ons mee op een reis langs de hardste routes ter wereld en de klimmers die ze beklimmen. Al sinds 2006 vertoont de Reel Rock Film Tour de meest avontuurlijke filmproducties van Sender Films & Big Up. Ook dit jaar komt Reel Rock weer naar Nederland!

Trailer

Films

Age of Ondra
Krijg een bijzonder, intiem kijkje in het leven van Adam Ondra, de 25-jarige Tsjechische topklimmer.

Up to Speed
Een documentaire over Speedklimmen, een weinig bekend onderdeel van de klimsport, maar wel noodzakelijk om een medaille te halen op Tokyo 2020.

Queen Maud Land
Bekijk de reis van 6 topklimmers naar de één van de laatste klimmersgrenzen op Aarde: Antarctica

Valley of the Moon
Kijk naar de bijzondere totstandkoming van het nieuwe klimgebied Wadi Rum of ook Valley of the Moon in Jordanië. Een verhaal over het doorbreken van culturele barrières, het maken van vriendschappen en het avontuur najagen in deze bijzondere en prachtige regio.

Data en kaartverkoop

Kaarten zijn zowel aan de balie van onze locaties te koop als online via de website van Reel Rock. Hieronder vind je de links naar de kaartverkoop.

Datum Locatie Online kaartverkoop
22-11-2018 Amsterdam Online uitverkocht
23-11-2018 Nieuwegein Online uitverkocht
24-11-2018 Arnhem (klimhal) Geheel uitverkocht

Op de locaties Amsterdam en Nieuwegein zijn de online tickets uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten op locatie beschikbaar. Neem contact met hen op voor meer informatie. Arnhem is geheel uitverkocht, er zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Kosten
Aan de deur ntb
Pre-sale € 14,50
Mountain Network- & NKBV-leden € 12,50

Flashtest in RijnBoulder Arnhem

De derde editie van FLASHTEST, de lokale boulderwedstrijd van RijnBoulder in Arnhem, zal op dezelfde dag plaatsvinden als Reel Rock in Arnhem (klimhal). We hebben de tijden aangepast, zodat beide evenementen goed op elkaar aansluiten. Overdag kun je deelnemen aan de wedstrijd en ’s avonds kun je genieten van de klimfilms van Reel Rock. Voor meer informatie over FLASHTEST kijk je hier.