Reel Rock Film Tour 2017

Kom kijken naar de beste klimfilms van het jaar

De locaties van Mountain Network zijn in december gastheer van de Reel Rock Film Tour 2017. De tour laat in anderhalf uur passie, adrenaline en tikkeltje idiotie, van de toppers van de klimscene zien.


Vier bijzondere verhalen, van vier even bijzondere klimmers. Ga met ons mee op een reis langs de hardste routes ter wereld en de klimmers die ze beklimmen. Al sinds 2006 vertoont de Reel Rock Film Tour de meest avontuurlijke filmproducties van Sender Films & Big Up. Ook dit jaar komt Reel Rock weer naar Nederland!

Trailer

Films

Break on through
In het rotsklimmen hebben slechts enkele mannen de moeilijkste graad behaald en nooit een vrouw. De 19-jarige Margo Hayes uit Amerika wil de eerste vrouw zijn die een 5.15 topt. Ga mee op haar mentale en fysieke reis naar de zwaarste routes van Europa.

Above the sea
Chris Sharma, een legende in deep water soloing, keert tien jaar na zijn grootste beklimming terug naar Mallorca om de mogelijk hardste deep water solo beklimming tot op heden te beklimmen.

Safety Third
Brad Gobright is anders dan andere klimmers. Veiligheid is bij hem niet het eerste waar hij denkt wanneer hij de hardste routes ter wereld beklimt. Hij gaat op voor zijn moeilijkste beklimming ooit, in de Eldorado Canyon gaat hij op één van de zwaarste routes een free solo doen, de eerste keer dat iemand dat probeert.

Stumped
Maureen Beck heeft één arm, maar wil absoluut geen inspiratie zijn. Ze wil een goede klimmer zijn en zo gezien worden. Kijk naar haar bijzondere verhaal in ‘Stumped’.

Data en kaartverkoop

Kaarten zijn zowel aan de balie van onze locaties te koop als online via de website van Reel Rock. Hieronder vind je de links de kaartverkoop.

Datum Locatie Online kaartverkoop
14-12-2017 Nieuwegein Geen kaarten meer beschikbaar
15-12-2017 Arnhem Geen kaarten meer beschikbaar
16-12-2017 Amsterdam Geen kaarten meer beschikbaar
Kosten
Aan de deur ntb
Pre-sale € 14,50
Mountain Network- & NKBV-leden € 12,00

Meer informatie

In de Facebook-events van de locaties vind je meer informatie over het specifieke programma van de bewuste locatie: