Reel Rock Film Tour 2019

Kom kijken naar de beste klimfilms van het jaar

In november zijn de locaties van Mountain Network wederom gastheer van de Reel Rock Film Tour 2019. De tour laat ruim anderhalf uur passie, adrenaline en tikkeltje idiotie, van de toppers van de klimscene zien.


Drie wereldpremières in één film!

Reel Rock 14 bestaat uit drie unieke klimfilms, die nog niet eerder op het witte doek te zien waren. Nina Williams gaat tot het absolute uiterste om de moeilijkste en de allerhoogste boulders te klimmen. In de eerste 19 minuten van Reel Rock staat haar verhaal  “The High Road” centraal. Wellicht horen we van Nina hoe je als boulderaar je zenuwen onder bedwang kan houden bij boulders tot wel 15 meter boven de grond.

Klimmen is in opmars en er worden steeds meer nieuwe klimgebieden ontdekt en geopend. Ook in Orangeville (Utah, VS) werden de bewoners van geconfronteerd met de vrije geesten uit de klimscene. In “United States of Joe’s” gaan we zien of deze twee totaal verschillende werelden met elkaar kunnen omgaan.

Alex Honnold en Tommy Caldwell zijn onverslaanbaar en komen geregeld voorbij in de Reel Rock-films. Voor hun nieuwe uitdaging zijn ze wederom neergestreken in Yosemite en gaan ze de strijd aan met Jim Reynold en Brad Gobright om het “The Nose Speed Record” neer te zetten. Gaan de klimmers zich in deze adembenemende film van 55 minuten echt focussen op de derde Olympische discipline?

Trailer Reel Rock Film Tour 2019

Reel Rock & Mountain Network

Ga met ons mee op een reis langs de hardste routes ter wereld en de klimmers die ze beklimmen. Al sinds 2006 vertoont de Reel Rock Film Tour de meest avontuurlijke filmproducties van Sender Films & Big Up en Mountain Network is al sinds de eerste vertoning in Nederland gastheer van dit geweldige klimspektakel. Hoe gaaf is het om de meest waanzinnige klimavonturen te beleven op een enorm witdoek in een klimhal!

Ook dit jaar komt Reel Rock weer naar Nederland en bij Mountain Network kun je de wederom de Nederlandse première aanschouwen in Arnhem, Nieuwegein, Amsterdam én onze nieuwste locatie: Noardwand in Leeuwarden!

Data en kaartverkoop

Kaarten kan je online kopen via de website van Reel Rock. In onze klimcentra (uitsluitend de klimcentra waar de film wordt vertoond) kan je ook kaarten kopen. De verkoop op de klimcentra start op 1 oktober. Online betaal je €1,50 meer voor een kaartje.

Datum Tijd: Locatie Online kaartverkoop
15-11-2019 19:30 uur MN Arnhem Geheel uitverkocht (zowel online als in de hal)
16-11-2019 19:30 uur MN Nieuwegein Geheel uitverkocht (zowel online als in de hal)
17-11-2019 20:00 uur MN Amsterdam Online uitverkocht
18-11-2019 19:30 uur Noardwand Leeuwarden Koop hier jouw kaarten

Kosten

Kosten in onze klimcentra:
Abonnementhouders bij Mountain Network & NKBV-leden € 12
Pre-sale € 14
Aan de deur voordat de film begint € 16

Online via de site van Reel Rock geldt een toeslag van € 1,50 per kaartje.