Sporter

Ons aanbod voor de beginnende en gevorderde klimmer

Van beginnend klimmer tot gevorderd. Voor jeugd en volwassenen. Bij Mountain Network ben je aan het juiste adres om van klimmen jouw sport te maken. Pas wel op, net als bij ons kan het zomaar je nieuwe gezonde obsessie worden. Ben je benieuwd hoe je kan beginnen met sportklimmen, of wil je meer informatie over klimmen bij Mountain Network? Ben je benieuwd naar ons cursusaanbod of meer informatie over lidmaatschap of tarieven? Hieronder vind je ons aanbod en informatie.

Direct naar:


Sporten bij Mountain Network

Als je bij Mountain Network komt sporten dan staat jouw ervaring voor ons op de eerste plaats. Of je nu eenmalig langs komt, of een lidmaatschap hebt, wij staan voor je klaar. Maar wat is klimmen en boulderen eigenlijk? En hoe kan je starten met de sport? Die informatie vind je hieronder.


Kennismaken met de klimsport

Een goed begin is het halve werk. Ben je benieuwd of de klimsport wat voor je is? Volg dan een keer een introductieles klimmen of boulderen. Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs geven we je een kijkje in de klimsport. Al je vragen kan je aan hen stellen en ze informeren je graag over de mogelijkheden.


Cursussen

Heb je de introductieles boulderen gedaan en ben je enthousiast, dan kan je direct aan de slag met de vele boulders in onze bouldergyms. Wil je gaan ’touwklimmen’, dan is de eerste stap om een cursus te gaan doen. De basiscursus volwassenen is jouw eerste stap in het klimmen en noodzakelijk voor iedereen die wil ’touwklimmen’. Je krijgt hiermee een certificaat waarmee je niet alleen bij Mountain Network, maar bij alle klimhallen in Nederland kan klimmen. Ook als je verder wil gaan bieden wij diverse cursussen aan (zowel indoor als outdoor).


Mountain Fit - techniektrainingen voor volwassenen

Wil je je boulder- of klimtechniek naar een hoger plan trekken? Dan is Mountain Fit ideaal voor jou. Op basis van jouw wensen gaan we met je aan de slag om jouw doelen te bereiken. Onze instructeurs staan meerdere keren per week voor je klaar.


MN Academy - Opleidingen voor professionals

Alle locaties van Mountain Network zijn een NKBV-opleidingscentrum. Voor klimmers die professioneel met de sport aan de slag willen gaan (bijvoorbeeld als instructeur), of voor docenten van scholen die een eigen klimwand hebben bieden wij diverse instructeursopleidingen aan.