Klimaanbod

Overzicht klimaanbod Mountain Network

Van beginner tot gevorderd. Voor jeugd, volwassenen, scholen en bedrijven. Op één van onze locaties of op onze mobiele klimwand. Klimmen is ons leven. Wij bieden klimmen aan op iedere manier die je je maar kunt bedenken. Hieronder vind je een overzicht van al ons klimaanbod.


Individueel

Voor de individuele sporter heeft Mountain Network diverse mogelijkheden. Als je in het bezit bent van een klimvaardigheidsbewijs van de NKBV dan kun je uiteraard zelfstandig komen klimmen op één van onze locaties. Misschien wil je juist wel zelfstandig leren klimmen, of eens een keer kijken of de klimsport iets voor je is.


Groepen

Ook voor groepen heeft Mountain Network diverse mogelijkheden. Van kinderfeest tot vrijgezellenfeest, we hebben een breed en divers aanbod sportieve en ludieke activiteiten.


Bedrijven & Onderwijs

Mountain Network heeft voor bedrijven diverse mogelijkheden tot het organiseren van een bedrijfsuitje, vergadering of meeting, of een teambuildingsdag. Ook voor scholen en andere educatieve instellingen hebben wij een divers aanbod. Tevens biedt Mountain Network de mogelijkheid om een mobiele rots of wand op uw evenement te plaatsen, zodat u ook buiten onze klimcentra kan genieten van de klimsport.