Klimmen bij Mountain Network

Overzicht klimaanbod Mountain Network

Van beginner tot gevorderd. Voor jeugd, volwassenen, scholen en bedrijven; op één van onze locaties of op onze mobiele klimwand. Klimmen is ons leven. Wij bieden klimmen aan op iedere manier die je je maar kunt bedenken. Hieronder vind je een overzicht van al ons klimaanbod in de Nederlandse klim- en bouldercentra. Ben je benieuwd hoe je kan beginnen met sportklimmen? Of wil je een keer kennismaken? Hieronder vind je ons aanbod om dat mogelijk te maken!


Eerste keer klimmen?

Wil je een keer klimmen? Dan ben je bij Mountain Network aan het juiste adres! Maar let op: het is niet zomaar mogelijk om binnen te lopen en aan de slag te gaan. Heb je nog geen klimvaardigheidsbewijs en ben je benieuwd of de sport wat voor je is? Of wil je het gewoon een keer proberen als leuk uitje? Volg dan een kennismakingsles of kom Auto Belay klimmen in Arnhem of Heerenveen. Heb je al wel een klimvaardigheidsbewijs, kijk dan vooral bij ‘Vrij klimmen’ voor belangrijke informatie als je de eerste keer naar Mountain Network komt. Voor kids die klimmen als sport willen doen hebben we de Mountain Club. Ook de boulderaar is bij Mountain Network aan het goede adres, op de meeste locaties kan er geboulderd worden en in Arnhem hebben we bouldercentrum RijnBoulder, één van de grootste bouldercentra van Nederland!


Cursussen

Smaakt je kennismaking met het klimmen naar meer? Volg dan een basiscursus voor volwassenen! Met deze cursus begint het pas echt. Na deze cursus mag je en kan je overal in Nederland klimmen. Naast de basiscursus bieden wij diverse andere cursussen aan, om jouw klimtechniek naar een hoger niveau te tillen. Elk jaar organiseert elke locatie een locatieweekend in de Ardennen, mocht je de stap naar buiten willen maken.


Groepen

Ook voor groepen heeft Mountain Network diverse mogelijkheden. Van kinderfeest tot vrijgezellenfeest, we hebben een breed en divers aanbod sportieve en ludieke activiteiten.


Onderwijs

Klimmen is een sport waarin samenwerken en vertrouwen in elkaar centraal staan, maar waar je ook veel plezier aan kan beleven, ofwel ‘fun, fit en vertrouwen’. Voor onderwijs- en educatieve instellingen hebben wij een breed onderwijsprogramma opgezet, waaronder eenmalige klimlessen, sportdagen, maar ook lesreeksen in het thema ‘Klimmen naar de Olympische Spelen’. Uiteraard kunnen wij ook programma’s op maat maken.


Bedrijven

Ook voor bedrijfsuitjes ben je bij Mountain Network aan het juiste adres. Wil je met je collega’s op informele wijze kennismaken met de klimsport? Wil je vergaderen op een sportieve locatie, of een teambuildingsprogramma op maat? Wij denken graag met je mee.