Sportieve teamdag Arnhem

Actief met uw team in Arnhem

  • Actief met uw team aan de slag
  • Vergaderen, activiteiten, eten

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 35,00 pp
Duur
1 dag(deel)
Personen
vanaf 12 deelnemers
Locaties
Arnhem, Arnhem Rijnboulder

In Arnhem Zuid heeft Mountain Network twee locaties, bouldercentrum RijnBoulder en Grand Café + Pizzabar La Rocca en klimcentrum Arnhem. In de sportieve omgeving van de Koppel en Olympus bieden we zo een mogelijkheid tot een inspirerende teamdag met diverse activiteiten, eigen vergaderfaciliteiten en hoogwaardige horeca, op nog geen 250 meter afstand van elkaar.

Boulderhal RijnBoulder

RijnBoulder en Klimhal Arnhem liggen vlakbij elkaar waardoor we een compleet aanbod aan activiteiten in de klimsport kunnen bieden in Arnhem. RijnBoulder is het grootste bouldercentrum van Nederland, waar naar hartelust geboulderd kan worden, zowel voor de beginner als de gevorderde boulderaar. Boulderen is klimmen op lage wanden van maximaal 4,5 meter hoog, zonder touwen met dikke valmatten voor de veiligheid. Kracht, techniek en analytisch denkvermogen staan centraal. Ga zelf of met elkaar aan de slag om de boulderproblemen op te lossen.

Pizzabar La Rocca

In Pizzabar La Rocca serveren we de lekkerste pizza’s en lunches, kun je in een sfeervolle omgeving genieten van een biertje of een goede kop koffie. Voor groepen hebben we het Share your Pizza concept, waarin onze pizzaiolo’s in diverse etappes pizza’s op tafel zetten waar iedereen een stuk van kan afsnijden.

In het klimcentrum kan natuurlijk geklommen worden met touwen op wanden van maximaal 17 meter hoog! De vergaderzaal in het klimcentrum kan maximaal 80 personen huisvesten en is de ideale plek voor een teammeeting.

Voorbeeldprogramma

09:00 Aankomst in het klimcentrum met koffie/thee
09:30 Meeting in de vergaderzaal van het klimcentrum
12:30 Lunchbuffet
13:30 Wisselprogramma klimmen en boulderen.
16:30 Afsluiting van het actieve programma en wandelen naar La Rocca
17:00 Borrel met een hapje in Grand Café + Pizzabar La Rocca
18:00 Share your Pizza
20:00 Afsluiting

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden of een wilt u een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl