Mountain Fit Noardwand

Klim- en bouldertrainingen voor volwassenen

Bij Mountain Fit kan je wekelijks meetrainen en werken aan persoonlijke doelen. Het ontmoeten van andere klimmers en boulderaars en het verbeteren van je techniek, tactiek, fysieke en mentale capaciteit staan centraal. Onder begeleiding van onze enthousiaste trainers krijg je wekelijks opdrachten die zich richten op dat wat jij wil bereiken; een betere klimmer worden!


Inschrijven via Toplogger
wachtwoord: mountainfit

VOOR WIE?

Mountain Fit Noardwand is speciaal voor abonnementhouders bedoeld en is geschikt voor iedereen die hun klimniveau naar een hoger plan willen tillen. Het maakt niet uit of je net de basiscursus Indoor Toprope hebt gedaan of al jaren klimt of bouldert: onder begeleiding van onze sportklimtrainers bereik je zeker je doel. Je ontmoet andere klimmers en boulderaars; altijd handig als je geen trainingsmaatje hebt. Tijdens de eerste les kijk je met de sportklimtrainer naar jouw behoeftes en doelen, waarna je aan de slag kan om deze ook daadwerkelijk te behalen. Er zijn vier trainingscomponenten waarmee we werken: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Benieuwd naar wat we hieronder zien? Kijk dan hier voor meer informatie over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of je direct aanmelden voor een proeftraining.

Wanneer?

Toprope en Voorklimmen
Elke woensdag en zondag staan Joel en/of Merel voor je klaar om met jou te gaan werken aan je persoonlijke trainingsdoelen in de klimhal. Tijdens de eerste training kijken zij graag met je mee naar wat je wil bereiken en vooral hoe je dat kan bereiken. We werken in twee trainingsgroepen:

  • Woensdag 19:00 – 21:00 uur:  Klimmers tot 6a
  • Zondag 10:00 – 12:00 uur:  Klimmers tot 6a

Boulderen
Wil jij in de nieuwe boulderhal een goede start maken? Op maandag en donderdag staan Elja en/of Merel voor je klaar! Of je nu net begint, of al wat verder gevorderd bent, zij kijken graag met je mee naar wat je wil bereiken en gaan met jou aan de slag. We werken in drie trainingsgroepen:

  • Maandag 19:00 – 20:30 uur: Boulderaars tot 6a
  • Maandag 20:30 – 22:00 uur: Boulderaars vanaf 6a
  • Donderdag 19:00 – 20:30 uur: Boulderaars tot 6a

KOSTEN EN RESERVEREN

We trappen de eerste Mountain Fit maand feestelijk af samen met de opening van de nieuwe boulderhal en dit betekent dat jij als abonnementhouder tot en met mei kosteloos 1x per week mee kan doen aan een Mountain Fit training. Hierna zal er een maandtarief worden gehanteerd van €10,- per maand voor 1x in de week. Reserveren voor een training doe je via Toplogger met het wachtwoord mountainfit . Wil je eerst een keertje langskomen om te kijken of Mountain Fit wat voor je is? Reserveer dan een proefles in Toplogger en kom langs!

Inschrijven via Toplogger
wachtwoord: mountainfit

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl