Mountain Fit Rijnboulder

Bouldertraining voor volwassenen

Bij Mountain Fit kan je wekelijks meetrainen en werken aan persoonlijke doelen. Het ontmoeten van andere boulderaars en het verbeteren van je techniek, tactiek, fysieke en mentale capaciteit staan centraal. Onder begeleiding van onze enthousiaste trainers krijg je wekelijks opdrachten die zich richten op dat wat jij wil bereiken; een betere boulderaar worden!


Inschrijven via Toplogger
wachtwoord: mountainfit

VOOR WIE?

Mountain Fit Rijnboulder is geschikt voor iedereen die hun boulderniveau naar een hoger plan willen tillen. Het maakt niet uit of je net de introductieles boulderen hebt gedaan of al jaren bouldert: onder begeleiding van onze sportklimtrainers bereik je zeker je doel. Je ontmoet andere boulderaars; altijd leuk als je geen trainingsmaatje hebt. Tijdens de eerste les kijk je met de sportklimtrainer naar jouw behoeftes en doelen, waarna je aan de slag kan om deze ook daadwerkelijk te behalen. Er zijn vier trainingscomponenten waarmee we werken: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Benieuwd naar wat we hieronder zien? Kijk dan hier voor meer informatie over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of je direct aanmelden voor een proeftraining.

Wanneer?

Wil jij in de grootste boulderhal van Mountain Network flinke stappen zetten in niveau? Op woensdag en vrijdag staan Zoey en/of Hidde voor je klaar! Of je nu net begint, of al wat verder gevorderd bent, zij kijken graag met je mee naar wat je wil bereiken en gaan met jou aan de slag. We werken in drie trainingsgroepen:

  • Woensdag 20:00 – 21:30 uur
  • Vrijdag 20:00 – 21:30 uur

KOSTEN EN RESERVEREN

Mountain Fit is iets wat je eigenlijk op wekelijkse basis zou willen doen om werkelijke vooruitgang te zien. De kosten voor de Mountain Fit training bedragen €6,- per keer en daarnaast betaal je een los entreekaartje of klim je op je reguliere strippenkaart of abonnement. Reserveren voor een training doe je via Toplogger met het wachtwoord mountainfit . Wil je eerst een keertje langskomen om te kijken of Mountain Fit wat voor je is? Reserveer dan een proefles in Toplogger en kom langs!

Inschrijven via Toplogger
wachtwoord: mountainfit

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl