Mountain Fit RijnBoulder

Bouldertraining voor volwassenen

De Mountain Fit training is een wekelijkse training waarin je gezellig samen met andere boulderaars kan trainen. Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste en ervaren bouldertrainers. Wekelijks geeft de trainer opdrachten die zich richten op het verbeteren van techniek, kracht, tactiek en mentale facetten.


VOOR WIE?

Ben je toevallig net klaar met de introductiecursus of boulder je al een paar weken, dan is dit een ideale vervolgstap. Je leert hier direct de juiste basistechnieken en komt in contact met andere boulderaars; altijd handig als je geen trainingsmaatje hebt. Als je al een tijdje klimt en/of vastloopt bij een bepaald niveau dan is de Mountain Fit voor jou óók een ideale manier om meer te leren over de klim- en bouldersport en zo net even die volgende stap te kunnen zetten.

We werken met de vier volgende trainingscomponenten: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Meer informatie? Kijk dan hier voor een korte uitleg over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of meld je aan voor een proeftraining!

Wanneer?

Wil jij in de grootste boulderhal van Mountain Network flinke stappen zetten in niveau? Op dinsdag, woensdag & vrijdag staan we voor je klaar! Of je nu net begint, of al wat verder gevorderd bent, we kijken graag met je mee naar wat je wil bereiken en gaan met jou aan de slag.

Dag Tijd Instructeur
Dinsdag 20:00 – 21:30 Mink
Woensdag 20:00 – 21:30 Mink
Vrijdag 14:00 – 15:30 Sten

 

Kosten en reserveren

Omdat Mountain Fit wat ons betreft alleen werkt als je het regelmatig doet, bieden we een wekelijkse training aan! Voor leden is dit zelfs Gratis. Reserveren voor een training doe je via de Mountain Network App. Snap je niet helemaal hoe het reserveren via de app werkt of ben je geen lid? Kom dan langs de balie en een van onze medewerkers kan je vertellen hoe je kan reserveren. Je kan ook met een rittenkaart meedoen met de Mountain Fit, je neemt dan een 10x entree rittenkaart i.c.m. een 10x Mountain Fit rittenkaart.

Ga in de Sportivity app naar het tabje reserveren en selecteer de juiste datum. Klik op het Mountain Fit moment waar jij aan mee wilt doen en klik op inschrijven. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl