Bedrijven

Een uniek bedrijfsuitje

Mountain Network is al 25 jaar actief in de klim-, buiten- en bergsport. Met die jarenlange ervaring hebben wij diverse arrangementen ontwikkelt die perfect passen bij de behoefte van bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een ludiek bedrijfsuitje, een nieuwe manier van vergaderen, een indoor of outdoor activiteit of naar iets compleet anders; Mountain Network kan het voor u waarmaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.


Bedrijfsuitjes

Wilt u op een sportieve en ludieke manier uzelf en uw collega’s laten kennismaken met de klimsport? Bent u op zoek naar een spannend en uniek bedrijfsuitje? Dan zit u bij Mountain Network goed. Wij verzorgen het sportieve Op naar de Top-event, een actieve wandeltocht op de Veluwe of in het Oranjewoud, of een spetterende kerst- en nieuwjaarsborrel. Laat u verrassen door onderstaande arrangementen en de vele mogelijkheden om dit precies naar uw wens in te vullen.


Vergaderen & meetings

Wilt u op een bijzondere manier uw vergadering of meeting invullen? Dan is ons aanbod voor vergaderingen en meetings precies wat u zoekt. Elke Mountain Network locatie in Nederland heeft unieke mogelijkheden tot het verzorgen van uw vergadering of meeting. Uiteraard is het mogelijk om voor of na het zakelijke gedeelte te ontspannen op de klimwanden of met een andere sportieve activiteit. Zo zorgt Mountain Network er telkens weer voor dat uw meeting net dat beetje extra krijgt. Kijk snel verder voor ons aanbod.


Teambuilding

Ook als het om teambuilding gaat, staat Mountain Network aan de top. De klimsport is bij uitstek geschikt voor teambuildingsactiviteiten, omdat bij klimmen samenwerken en vertrouwen in elkaar centraal staan. Wij verzorgen uw gehele teambuildingsdag, of het nu gaat om klimmen op de wand, of outdoor activiteiten op de Veluwe of in het Oranjewoud bij Heerenveen, of de catering; Mountain Network staat voor u klaar.

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 69 00
sales@mountain-network.nl