Actief Vergaderen

Laat u verrassen door ons idee van vergaderen

  • Vergaderen in een inspirerende sportieve omgeving
  • Actief en nuttig
  • Vergaderen, catering en activiteiten op één locatie

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 35,00 pp
Personen
8-50 personen
Locaties
Nieuwegein, Arnhem, Arnhem Rijnboulder

Mountain Network gelooft in actief vergaderen. Onze filosofie is dat sport u de inspiratie biedt om op een nieuwe manier te kijken naar (de inhoud van) al uw zakelijke bijeenkomsten. Laat onze locaties u meenemen op een unieke manier van vergaderen. Mountain Network biedt u volledig verzorgde arrangementen voor al uw meetings, seminars en bijeenkomsten.

Voorbeeldprogramma

Uiteraard werken wij graag een offerte op maat voor u uit. Hieronder een impressie hoe uw Actief Vergaderen-arrangement eruit kan zien:

10:00 uur Koffieontvangst en welkomstwoordje
10:15 uur Start vergaderen/presentatie
12:30 uur Lunchbuffet
13:30 uur Vervolg vergaderen/presentatie
15:30 uur Klimmen
17:30 uur Hapje en drankje
18:30 uur Einde arrangement

Hieronder vindt u een korte beschrijving per locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op!


Mountain Netklimhal-amsterdam-vergaderenwork Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in dé topsportlocatie van Amsterdam: De Eretribune. Deze hypermoderne locatie leent zich perfect voor uw vergaderingen. Hierna kunt u zich met uw gezelschap uitleven op onze unieke 3D-wanden en genieten van de sfeer in ons gezellige sportcafé. Van catering tot activiteiten, Mountain Network Amsterdam staat voor u klaar!
Ps.: Deze vergaderlocatie is op dit moment niet beschikbaar.


c7e6b0552eMountain Network Arnhem

In Arnhem is het klim- en bergsportcentrum van Gelderland gevestigd. Onze vergaderzaal kan maximaal 80 personen huisvesten en is gelegen midden in de klimhal. Geniet van een heerlijk kopje koffie op ons buitenterras of in ons sfeervolle sportcafé en laat u door onze instructeurs meenemen in de wereld van het klimmen.

Vergaderzaal Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 


klimhal nieuwegein vergaderzaalMountain Network Nieuwegein

Onder de rook van Utrecht ligt Mountain Network Nieuwegein. Onze sportieve vergaderruimte biedt alle faciliteiten die u van een moderne locatie mag verwachten. Wij kunnen hier uw vergadering, meeting, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 45 personen organiseren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van vergaderen, activiteiten en catering.

Vergaderzaal Nieuwegein

 

 

 

 

 

 


Mountain Network RijnBoulder

Mountain Network RijnBoulder is de nieuwste locatie van Mountain Network, gelegen in de sportieve omgeving van Sportplein Olympus in Arnhem. De boulderhal is gelegen in de voormalige Rijnhal naast Decathlon Arnhem. In deze multifunctionele ruimte is plaats voor ca. 30 personen (theateropstelling) en is van alle gemakken voorzien. De zaal is gelegen tussen de boulders en de bar en sluit aan op het buitenterras. Combineer het vergaderen bijvoorbeeld met een boulderuitje en een shared pizza diner bij Grand Café La Rocca.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl

Video