Actief Vergaderen

Laat u verrassen door ons idee van vergaderen

  • Vergaderen in een inspirerende sportieve omgeving
  • Actief en nuttig
  • Vergaderen, catering en activiteiten op één locatie

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 35,00 pp
Personen
8-50 personen
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Arnhem Rijnboulder, Noardwand Leeuwarden

Wil je op een bijzondere manier je vergadering invullen? Dan is ons aanbod ‘Actief Vergaderen’ precies wat je zoekt. Voor of na het zakelijke gedeelte ontspannen op de klimwanden om zo niet alleen geestelijk maar ook fysiek lekker bezig te zijn. Zo zorgt Mountain Network ervoor dat jouw meeting net dat beetje extra krijgt. Kijk snel verder voor ons aanbod.

Mountain Network gelooft in actief vergaderen. Onze filosofie is dat sport de inspiratie biedt om op een nieuwe manier te kijken naar (de inhoud van) alle zakelijke bijeenkomsten. Laat onze locatie je meenemen op een unieke manier van vergaderen. Mountain Network biedt een volledig verzorgd arrangement voor actieve vergaderingen. Maar ook voor een productpresentatie, een meeting met een spreker of een demonstratie van een bekende klimmer bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.

Voorbeeldprogramma

Uiteraard werken wij graag een offerte op maat voor u uit. Hieronder een impressie hoe het Actief Vergaderen-arrangement eruit kan zien:
14:00 uur Koffieontvangst en welkomstwoordje
14:15 uur Start vergaderen/presentatie
16:00 uur Klimmenof boulderen (afhankelijk van de locatie)
17:30 uur Einde klimmen. Borrelhapje en drankje
18:00 uur Einde arrangement

Hieronder vindt u een korte beschrijving per locatie. Neem voor meer informatie contact met ons op!


Mountain Netklimhal-amsterdam-vergaderenwork Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is gevestigd in dé topsportlocatie van Amsterdam: De Eretribune. Deze hypermoderne locatie leent zich perfect voor uw vergaderingen. Hierna kunt u zich met uw gezelschap uitleven op onze unieke 3D-wanden en genieten van de sfeer in ons gezellige sportcafé. Van catering tot activiteiten, Mountain Network Amsterdam staat voor u klaar!


klimhal nieuwegein vergaderzaalMountain Network Nieuwegein

Onder de rook van Utrecht ligt Mountain Network Nieuwegein. Onze sportieve vergaderruimte biedt alle faciliteiten die u van een moderne locatie mag verwachten. Wij kunnen hier uw vergadering, meeting, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 45 personen organiseren. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van vergaderen, activiteiten en catering.


Mountain Network RijnBoulder

Mountain Network RijnBoulder is gelegen is gelegen in de voormalige Rijnhal naast Decathlon Arnhem. In deze multifunctionele ruimte is plaats voor ca. 30 personen (theateropstelling) en is van alle gemakken voorzien. tevens is de ruimte op te delen in 2 kleinere vergaderzalen. De zaal is gelegen tussen de boulders en de bar en sluit aan op het buitenterras. Combineer het vergaderen bijvoorbeeld met een boulderuitje en een shared pizza diner in ons Grandcafé.


Mountain Network Arnhem

Op de begane grond hebben wij een eenvoudige vergaderruimte, geschikt voor ong. 10 personen. Er hangt een scherm zodat er voor een presentatie alleen een laptop meegenomen hoeft te worden. De vergaderruimte kan gehuurd worden met of zonder catering. Dus wil je een sportieve activiteit combineren met een vergadering, neem dan contact met ons op en wij maken een offerte op maat.


Mountain Network Heerenveen

In samenwerking met Sportstad kunnen wij diverse vergaderaccommodaties aanbieden. Deze bevinden zich naast onze klimhal. De afmetingen van de vergaderruimtes zijn als volgt:
A/B ->Afmeting 42 m2, beamer + 2 whiteboards + tekenbord aanwezig!
B -> Afmeting 38m2 meter, beamer + bord aanwezig
C -> Afmeting 19m2, TV scherm + bord + whiteboard aanwezig


Mountain Network Noardwand


 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl

Video