Bedrijfsuitje klimmen

Het sportiefste bedrijfsuitje van Nederland

  • Sportief en ludiek
  • Zowel voor klimmers als niet-klimmers geschikt
  • Sluit af met een optioneel hapje en drankje in ons bergsportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 24,50 per persoon
Duur
ca. 2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht, Noardwand Leeuwarden

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere bedrijfsuitje, waar u en uw collega's nog lang over zullen napraten? Dan bent u bij Mountain Network aan het juiste adres.

Tijdens het ‘Op naar de Top’ arrangement gaat u onder professionele begeleiding met uw collega’s klimmen. We starten met een uitleg van onze instructeur over de diverse materialen en de basis beginselen van het klimmen. Daarna gaan jullie onder begeleiding van de instructeur zelf aan de slag en proberen jullie gezamenlijk de top van de klimhal te bereiken.

Wie kan er deelnemen?

Bestaat uw gezelschap uit sportieve en minder sportieve personen? Dat is geen probleem. Iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Klimmen is een sport van samenwerken en vertrouwen, waarbij u en uw collega’s elkaar helpen om de top van de klimmuur te bereiken.

Catering

Na het klimmen staat ons bersportcafé voor u klaar om u te voorzien van een hapje of drankje, zodat u nog even kan napraten met de collega’s. Van een borrelgarnituur tot een buffet, onze horecamedewerkers staan voor u klaar om er een onvergetelijke en volledig verzorgde dag van te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Praktische info

Kleding: sportieve kleding met schone sportschoenen met lichte zolen.

Wil je liever boulderen, klik dan hier
Wil je er ook bij vergaderen, klik dan hier

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl