Bedrijfsuitje Boulderen

Het spectaculairste bedrijfsuitje van Nederland

  • Geschikt voor iedereen
  • Sportief en ludiek
  • Onze collega's van het café staan voor jullie klaar mochten jullie een hapje en drankje willen doen

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 24,50 p.p.
Duur
ca. 2 uur
Personen
minimaal 6 deelnemers
Locaties
Dordrecht, Arnhem Rijnboulder, Noardwand Leeuwarden

Als je op zoek bent naar het sportiefste en meest avontuurlijk bedrijfsuitje van Nederland, zoek dan niet verder. Mountain Network biedt jou en jouw collega's/medewerkers een spectaculair bedrijfsuitje boulderen; de snelstgroeiende tak binnen de klimsport.

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere bedrijfsuitje, waar jij en jouw collega’s nog lang over zullen napraten? Wil je met collega’s en medewerkers op een sportieve en ludieke manier actief aan de slag. Dan ben je bij Mountain Network aan het juiste adres. Tijdens het ‘Op naar de Top’ boulderarrangement gaan jullie met onze gecertificeerde instructeurs het bouldercentrum ontdekken. We starten met een korte uitleg van onze instructeur over basisbeginselen van het boulderen. Daarna gaan jullie onder begeleiding van de instructeur zelf aan de slag en proberen jullie gezamenlijk de top van de boulder te bereiken. Wie klimt de moeilijkste boulder? Wie is er het het snelst boven? Uiteraard maken wij graag een offerte op maat voor je op op basis van jouw wensen.

WIE KAN ER DEELNEMEN?

Bestaat jouw gezelschap uit sportieve en minder sportieve personen? Dat is geen probleem. Iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Boulderen is een sport waarin je zelfstandig aan de slag gaat, maar waar de collega’s wel in kunnen motiveren en toejuichen.

CATERING

Na het klimmen staan de collega’s van het bergsportcafé graag voor je klaar voor de inwendige mens. Eet een hapje en drink een biertje. Neem contact met ons op voor alle catering mogelijkheden.

PRAKTISCHE INFO

Kleding: sportieve kleding met schone sportschoenen.

Wil je liever Klimmen, klik dan hier
Wil je er ook bij vergaderen, klik dan hier

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl