Introductieles Boulderen

Je eerste stappen op de wand

 • Leer veilig boulderen
 • Elke dinsdag, donderdag en zondag start een introductieles!
 • Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs
 • Let op: deze les is enkel te volgen in RijnBoulder in Arnhem!

Boeken

Prijs
Reguliere entreeprijzen
Duur
45 minuten
Personen
maximaal 9 deelnemers
Instroom
vanaf 12 jaar oud
Locaties
Arnhem Rijnboulder

Wil je wel eens ervaren hoe het is om te boulderen? Of wil je lekker sportief bezig zijn en wil je graag op een veilige en leuke manier aan de slag met boulderen? Dan is de introductieles écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers onze boulderblokken op. Na de introductieles mag je zelfstandig aan de slag in RijnBoulder in Arnhem.

Wat is boulderen?

Ben je benieuwd naar wat boulderen precies is en waar je allemaal rekening mee moet houden? Klik dan hier!

 

Bij Mountain Network RijnBoulder in Arnhem kan je op vaste tijden in een klein uur kennismaken met de bouldersport. Onder begeleiding van een instructeur leer je enkele basistechnieken van het boulderen (hoe te vallen, problemen oplossen). De groepen worden gemengd, je ontmoet dus altijd nieuwe mensen! Na de les mag je gewoon lekker verder boulderen of even pauze houden in ons gezellige Grand Café + Pizzabar La Rocca.

WANNEER MAG JE DEELNEMEN?

De introductieles is echt eerste kennismaking met RijnBoulder en de bouldersport; het is dan ook geschikt voor iedereen die zelfstandig wil boulderen. De minimale leeftijd van zelfstandig boulderen en dus ook van deze introductieles is 12 jaar oud. Wil je graag kennismaken met boulderen, maar ben je jonger dan 12 jaar? Kijk dan eens bij het boulderuitje! Let wel op: deze sport kan, net als bij ons, een ongezonde obsessie worden!

WHAT’S NEXT?

Als je het bouldervirus te pakken hebt, kun je lekker doorklimmen na de les. Je hebt immers net alle hoeken en gaten van het gebouw leren kennen en de handvatten gekregen om zelf aan de slag te gaan op je eigen niveau! Vraag de instructeur ook eens naar de Mountain Fit volwassen trainingen, techniekcursussen of onze super gave Mountain Club voor kinderen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Op vaste momenten in de week
 • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen
 • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn voor omkleden en aanmelden

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Kortingsbon Opgeven
Direct boeken

Let op!

De introductieles boulderen is op dit moment enkel te volgen bij Mountain Network RijnBoulder in Arnhem. In verband met de mogelijkheid tot vrij boulderen na de les, dien je je 1-voor-1 in te schrijven via de boekingsmodule. Mocht je interesse hebben in boulderen op één van onze andere locaties, neem dan contact met de betreffende locatie op.

Kosten

Reguliere entreeprijzen (€11,00 voor jeugd van 12 t/m 17 jaar, €13,00 voor 18 jaar en ouder). Mocht je een introductieles boeken met een 50% kortingsbon of Decathlon Experience dan dien je deze bon mee te nemen naar RijnBoulder en vooraf aan de balie te overhandigen.

Beschikbare data en tijden

Op dinsdag en donderdag om 19:00 uur en op zondag om 10:00 uur organiseren wij een introductieles. In de boekingsmodule kan je alle beschikbare data vinden. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Drie kwartier boulderen ter introductie onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimschoenen
 • Ongevallenverzekering

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Het formulier Toestemming wettelijk vertegenwoordiger dient te worden ingevuld en aan de balie te worden afgegeven. Zonder formulier mag er niet geklommen worden.
 • Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.
 • Indien je boekt met een kortingsbon dan dien je deze op de avond van je introductieles in te leveren. Heb je deze niet bij je dan moet je alsnog de meerprijs betalen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 50
rijnboulder@mountain-network.nl