Introductieles Boulderen

Je eerste stappen op de wand

 • Leer veilig boulderen
 • Diverse dagen start er een introductieles
 • Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs
 • Let op: deze les is enkel te volgen in RijnBoulder in Arnhem en in Dordrecht

Boeken

Prijs
€ 11,00 tot € 13,00 per persoon
Duur
45 minuten (RijnBoulder), 1 uur (Dordrecht)
Personen
maximaal 2 deelnemers
Instroom
vanaf 12 jaar oud
Locaties
Dordrecht, Arnhem Rijnboulder

Wil je wel eens ervaren hoe het is om te boulderen? Of wil je lekker sportief bezig zijn en wil je graag op een veilige en leuke manier aan de slag met boulderen? Dan is de introductieles écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers onze boulderblokken op. Na de introductieles mag je zelfstandig aan de slag in RijnBoulder in Arnhem en in de boulderhal in Dordrecht

Wat is boulderen?

Ben je benieuwd naar wat boulderen precies is en waar je allemaal rekening mee moet houden? Klik dan hier!

Bij Mountain Network Dordrecht en RijnBoulder in Arnhem kan je op vaste tijden in drie kwartier tot een uur kennismaken met de bouldersport. Onder begeleiding van een instructeur leer je enkele basistechnieken van het boulderen (hoe te vallen, problemen oplossen). De groepen worden gemengd, je ontmoet dus altijd nieuwe mensen! Na de les mag je natuurlijk zelfstandig doorboulderen.

WANNEER MAG JE DEELNEMEN?

De introductieles is echt eerste kennismaking met de bouldersport; het is dan ook geschikt voor iedereen die zelfstandig wil gaan boulderen. De minimale leeftijd van zelfstandig boulderen en dus ook van deze introductieles is 12 jaar oud. Wil je graag kennismaken met boulderen, maar ben je jonger dan 12 jaar? Let wel op: deze sport kan, net als bij ons, een ongezonde obsessie worden!

WHAT’S NEXT?

Als je het bouldervirus te pakken hebt, kun je lekker doorboulderen na de les. Je hebt immers net alle hoeken en gaten van het gebouw leren kennen en de handvatten gekregen om zelf aan de slag te gaan op je eigen niveau! Vraag de instructeur ook eens naar de Mountain Fit volwassen trainingen, techniekcursussen of onze super gave Mountain Club voor kinderen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Tarief Opgeven
Direct boeken

Let op!

De introductieles boulderen is op dit moment enkel te volgen bij Mountain Network Dordrecht en RijnBoulder in Arnhem. In verband met de mogelijkheid tot vrij boulderen na de les, dien je je 1-voor-1 in te schrijven via de boekingsmodule. Mocht je interesse hebben in boulderen op één van onze andere locaties, neem dan contact met de betreffende locatie op.

Kosten

 • RijnBoulder: €11,00 voor jeugd van 12 t/m 17 jaar, €13,00 voor 18 jaar en ouder. Mocht je een introductieles boeken met een kortingsbon of voucher dan dien je deze bon mee te nemen naar RijnBoulder en vooraf aan de balie te overhandigen.
 • Dordrecht: € 12,00 vanaf 12 jaar.

Beschikbare data en tijden

In bovenstaande boekingsmodule vind je alle beschikbare tijden. Voor RijnBoulder hebben we over het algemeen op dinsdag, zaterdag en zondag één of meerdere introductielessen. In Dordrecht hebben we één of meer introductielessen op donderdag, zaterdag en zondag.

Inbegrepen

 • 45 minuten of een uur boulderen ter introductie onder volledige begeleiding van een instructeur. Daarna nog de mogelijkheid om 45 minuten of een uur door te boulderen (RijnBoulder resp Dordrecht).
 • Gebruik van klimschoenen

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Het formulier Toestemming wettelijk vertegenwoordiger dient te worden ingevuld en aan de balie te worden afgegeven. Zonder formulier mag er niet geklommen worden.
 • Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.
 • Indien je boekt met een kortingsbon dan dien je deze op de avond van je introductieles in te leveren. Heb je deze niet bij je dan moet je alsnog de meerprijs betalen.
 • Kijk hier voor alle coronamaatregelen en richtlijnen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl