Kennismaken met sportklimmen | Al 25 jaar Mountain Network

Kennismakingsles privé-instructie

Je eerste stappen op de wand

  • Maak kennis met klimmen
  • Leer de basis van veilig klimmen
  • Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs

Boeken

Prijs
€ 75,00
Duur
1,5 uur
Personen
max. 4 deelnemers
Instroom
vanaf 7 à 8 jaar
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht, Noardwand Leeuwarden

Wil je wel eens ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen? Of wil je lekker sportief bezig zijn maar kan of mag je (nog) niet zelfstandig klimmen? Dan is de kennismakingsles écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je met je eigen groepje (max. 4 personen) de klimwanden op.

Al onze klimcentra organiseren meerdere dagen per week klimuitjes voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om te klimmen. Op vaste tijden kun je maar liefst anderhalf uur bij ons de klimwanden op, samen met je vrienden, familie, gezin, of gewoon alleen. Je krijgt een privé les met jouw groep van maximaal 4 personen, van onze gecertificeerde instructeurs.

Wanneer mag je deelnemen?

De kennismakingsles is echt een eerste kennismaking met de klimsport; het is dan ook geschikt voor iedereen die graag een keer wil ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen. Let op: deze sport kan, net als bij ons, een ongezonde obsessie worden!

What’s next?

Als je het klimvirus te pakken hebt kan je een cursus overwegen om zelfstandig klimmer te worden. Wil je weten of onze basiscursus voor volwassenen iets voor je is? Kom dan vooral op één van deze avonden. Kinderen kunnen altijd instromen bij onze Mountain Club, dé klimclub voor avontuurlijke kids!

Praktische informatie:

  • We hanteren ivm Corona minder deelnemers en aangepaste richtlijnen. Uitgangspunt is dat er tussen de deelnemers onderling en tussen de deelnemers en instructeur zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand gehouden wordt tijdens het klimmen en zekeren. Kijk hier voor alle cooronamaatregelen en richtlijnen.
  • Op vaste momenten in de week (verschillend per locatie)
  • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen
  • We vragen je om niet meer dan tien minuten eerder aanwezig te zijn. Omkleden is niet mogelijk, de kleedkamers zijn gesloten.

Boeken met Albert Heijn Uitjes, kortingsbonnen of andere vouchers?

Wil je boeken met een kortingsbon, AH-uitje of een reeds betaalde (cadeau)voucher? Op dit moment kunnen wij hiervoor niets bieden in verband met de coronamaatregelen. Deze vouchers zijn niet geldig voor de privéles.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Opgeven
Direct boeken

Kosten

€ 75,00 per groepje van maximaal 4 deelnemers

Beschikbare data en tijden

Meerdere keren per week organiseren wij kennismakingslessen. Wil je weten wanneer de volgende les is? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Bij het aantal vul je altijd ‘1’ in (je boekt immers één privé les voor max. 4 personen). Wil je weten welke tijden er op een bepaalde datum beschikbaar zijn? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

  • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
  • Gebruik van klimmateriaal (geen schoenen)

KORTINGSBON? AH-uitje, BONGOBON ENZ.?

Op dit moment kunnen wij de kortingsbonnen en vouchers voor deze activiteit niet innemen. Wij hopen dat de maatregelen snel versoepeld zijn en we opnieuw losse lessen kunnen aanbieden.

Overige

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl