Kennismakingsles

Je eerste stappen op de wand

 • Maak kennis met klimmen
 • Leer de basis van veilig klimmen
 • Onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs

Boeken

Prijs
€ 17,50
Duur
1,5 uur
Instroom
vanaf 7 à 8 jaar
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht, Noardwand Leeuwarden

Wil je wel eens ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen? Of wil je lekker sportief bezig zijn maar kan of mag je (nog) niet zelfstandig klimmen? Dan is de kennismakingsles écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers onze klimwanden op.

Al onze klimcentra organiseren meerdere dagen per week klimuitjes voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om te klimmen. Op vaste tijden kun je maar liefst anderhalf uur bij ons de klimwanden op, samen met je vrienden, familie, gezin, of gewoon alleen. De groepen worden gemengd, je ontmoet dus altijd nieuwe mensen!

Wanneer mag je deelnemen?

De kennismakingsles is echt een eerste kennismaking met de klimsport; het is dan ook geschikt voor iedereen die graag een keer wil ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen. Let op: deze sport kan, net als bij ons, een ongezonde obsessie worden!

What’s next?

Als je het klimvirus te pakken hebt kan je een cursus overwegen om zelfstandig klimmer te worden. Op diverse doordeweekse avonden heeft de kennismakingsles het karakter van een introductie op de basiscursus. Wil je weten of onze basiscursus voor volwassenen iets voor je is? Kom dan vooral op één van deze avonden. Kinderen kunnen altijd instromen bij onze Mountain Club, dé klimclub voor avontuurlijke kids!

Praktische informatie:

 • We hanteren ivm Corona minder deelnemers (max. 9) en aangepaste richtlijnen. Uitgangspunt is dat er tussen de deelnemers onderling en tussen de deelnemers en instructeur zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand gehouden wordt tijdens het klimmen en zekeren.
 • Op vaste momenten in de week (verschillend per locatie)
 • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen
 • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn voor omkleden en aanmelden

Boeken met Albert Heijn Uitjes, kortingsbonnen of andere vouchers?

Wil je boeken met een kortingsbon, AH-uitje of een reeds betaalde (cadeau)voucher? Klik dan hier!

 

Boulderen in Mountain Network RijnBoulder in Arnhem

Wil je liever boulderen op wanden van maximaal 4,5 meter hoog? Op nog geen 250 meter afstand van Mountain Network Arnhem ligt RijnBoulder, waar we geregeld boulderuitjes verzorgen!

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Opgeven
Direct boeken

Boeken met Albert Heijn Uitjes, kortingsbonnen of andere vouchers?  Wil je boeken met een kortingsbon, AH-uitje of een reeds betaalde (cadeau)voucher? Klik dan hier!

Kosten

€ 17,50 per deelnemer

In Heerenveen volg je op dit moment een kennismakingsles voor slechts € 15,00!

Beschikbare data en tijden

Meerdere keren per week organiseren wij kennismakingslessen. Wil je weten wanneer de volgende les is? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten welke tijden er op een bepaalde datum beschikbaar zijn? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimmateriaal (geen schoenen)
 • Ongevallen verzekering

KORTINGSBON? AH-uitje, BONGOBON ENZ.?

Let op! Heb je een kortingsbon of een voucher voor een gratis klimuitje, zoals AH-uitje, Jeugdland (Arnhem), Bongobon, Hema Lekkerweg et cetera? Ga naar deze pagina om je uitje te reserveren.

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Het formulier Toestemming wettelijk vertegenwoordiger dient ingevuld te worden en aan de balie afgeven. Zonder formulier mag er niet geklommen worden.
 • Je kunt maximaal 5/6 personen tegelijkertijd boeken. Wil je met meer personen komen (vanaf 6 personen) dan is een groepsuitje met privé-instructeur of kinderfeestje wellicht leuker!
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl