Mountain Fit – Boulder editie

Kracht- en Conditietraining in RijnBoulder


Iedereen wil graag sterker worden, maar niet iedereen weet hoe je dat het beste en het meest veilig doet. Herken je je hierin? Dan is Mountain Fit perfect voor jou! Onder begeleiding van Bram ga je aan de slag om je kracht te vinden en op en top klimfit te worden.

Mountain Fit bestaat uit 8 lessen en elke les heeft een eigen thema. Je kan elke les instromen. De eerste les zullen alle basisoefeningen uitgebreid behandeld worden. Als je fit wil worden is herhaling het belangrijkste, het zorgt ervoor dat je de oefening in de toekomst makkelijker kan uitvoeren. In het eerste deel van de training worden er oefeningen gebruikt die elke week terug komen, deze basisoefeningen kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd zodat zowel gevorderde als beginners profijt hebben van deze oefeningen. Alle oefeningen worden in sets uitgevoerd van meerdere repetities. Tijdens de training krijg je hier meer uitleg over, ook over hoe je een oefening goed uitvoert. Het tweede deel zal elke week anders zijn en is dus gekoppeld aan een thema. We sluiten de sessie af met een intensieve training bestaande uit oefeningen uit vorige sessies of een buikspier-kwartiertje, zodat iedereen moe maar voldaan Mountain Fit verlaat! Elke donderdag staat Mountain Fit van 20:00-21:00 uur onder begeleiding van Tjeerd.

Inlopen

Wil je deelnemen aan de les? Meld je voor 19:00 aan bij de balie. Inschrijven is niet nodig, een geldig entreebewijs wel! Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl