Klimmen in de vakantie

Klim naar de top van onze klimwand

 • Met 6 klimcentra en een bouldercentrum vind je ons altijd in de buurt.
 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van onze instructeurs
 • Creëer je eigen uitdaging

Boeken

Prijs
€ 17,50
Duur
1.5 uur
Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Wil je in de vakantie wel eens ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen? Of wil je lekker sportief bezig zijn maar kan of mag je (nog) niet zelfstandig klimmen? Dan is het klimuitje écht iets voor jou! Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je in een groep met allemaal beginnende klimmers onze klimwanden op.

Op dit moment kunnen wij deze activiteit niet aanbieden in verband met de verzwaarde coronamaatregelen. Op mountain-network.nl/kennismaken/ kan je wel een privéles boeken voor maximaal 4 personen

Al onze klimcentra organiseren tijdens de vakantie meerdere dagen per week klimlessen voor iedereen die eens wil ervaren hoe het is om te klimmen. Op vaste tijden kun je maar liefst anderhalf uur bij ons de klimwanden op, samen met je vrienden, familie, gezin, of gewoon alleen. De groepen worden gemengd, je ontmoet dus altijd nieuwe mensen!

Wanneer mag je deelnemen?

Het klimuitje is echt een eerste kennismaking met de klimsport; het is dan ook geschikt voor iedereen die graag een keer wil ervaren hoe het is om naar grote hoogte te klimmen. Let op: deze sport kan, net als bij ons, een ongezonde obsessie worden! Vind je het nog wat eng om heel hoog te gaan, of wil je liever klimmen zonder touwen op lage wanden? Dan kan je in Arnhem terecht voor een boulderuitje bij RijnBoulder.

What’s next?

Als je het klimvirus te pakken hebt kan je een cursus overwegen om zelfstandig klimmer te worden. direct in te stromen in onze basiscursus voor volwassenen. Kinderen kunnen altijd instromen bij onze Mountain Club, dé klimclub voor avontuurlijke kids!

Praktische informatie:

 • Op vaste momenten in de week (verschillend per locatie)
 • Kleding: Soepel zittende sportkleding met schone sportschoenen
 • Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn voor omkleden en aanmelden

Kortingsbon? Gift for You, Albert Heijn Uitje etc.?

Let op! Heb je een kortingsbon of een voucher voor een gratis klimuitje, DoenKado, Gift for You, Albert Heijn uitje et cetera? Dan kan je die natuurlijk ook gebruiken in de zomervakantie! Ga naar deze pagina om je uitje te reserveren.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Opgeven
Direct boeken

Op dit moment kunnen wij deze activiteit niet aanbieden in verband met de verzwaarde coronamaatregelen. Op mountain-network.nl/kennismaken/ kan je wel een privéles boeken voor maximaal 4 personen

Kosten

€ 17,50 per deelnemer

In Heerenveen volg je nu een kennismakingsles voor slechts € 15,00!

BESCHIKBARE DATA EN TIJDEN

Meerdere keren per week organiseren wij kennismakingslessen. Wil je weten wanneer de volgende les is? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten welke tijden er op een bepaalde datum beschikbaar zijn? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Gebruik van klimmateriaal (geen schoenen)

Kortingsbon? Gift for You? DoenKado? enz.?

Let op! Heb je een kortingsbon of een voucher voor een gratis klimuitje, zoals een voucher van Gift for You, Albert Heijn et cetera? Ga naar deze pagina om je uitje te reserveren.

Overige

 • Minderjarige deelnemers mogen alleen deelnemen na toestemming van ouders/verzorgers. Het formulier Toestemming wettelijk vertegenwoordiger dient en aan de balie afgeven. Zonder formulier mag er niet geklommen worden.
 • Je kunt maximaal 5/6 personen tegelijkertijd boeken. Wil je met meer personen komen (vanaf 6 personen) dan kun je wellicht voordeliger een groepsuitje of kinderfeestje boeken.
 • Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl