Ardennenweekend voor de Mountain Club

Ardennenweekend voor de Mountain Club

 • Een weekend vol avontuur en plezier
 • Ontmoet klimmers uit heel Nederland
 • Inclusief activiteiten, overnachtingen, maaltijden en gezellige begeleiding

Boeken

Prijs
€ 245,00
Duur
2,5 dagen
Personen
Maximaal 48 Mountain Clubbers
Instroom
Voor alle Mountain Club leden
Locaties
Ardennen

Ga met de Mountain Club mee op een avontuurlijk weekend naar de Belgische Ardennen! Dit seizoen organiseren we 2 weekenden voor de Mountain Clubs. Veel klimmen staat centraal en daarom gaan we dit jaar niet alleen een bezoek brengen aan het klimgebied Pont-à-Lesse, maar ook aan het mooie Grands Malades!

Komende zomer organiseert Mountain Network weer het Ardennenweekend voor de leden van de Mountain Club. Zoals ieder jaar vindt dit klim-­ en adventureweekend plaats op onze locatie in de Belgische Ardennen. Zowel alle leden van de Mountain Club als ouders/verzorgers zijn van harte welkom! Helaas is het niet mogelijk om als familielid deel te nemen aan het programma gezien de beperkte capaciteit op de rotsen.

ACTIVITEITEN

 • Klimmen
 • Klettersteigen
 • Zwemmen
 • Avondactiviteiten

KLIMGEBIEDEN

Het weekend vindt plaats in verschillende prachtige klimgebieden in de Ardennen. We klimmen en klettersteigen een dag in Pont-à-Lesse (op loopafstand) en een dag in Grands Malades. Dit laatste gebied ligt op zo’n 25 min rijden vanaf Mountain Network Ardennen. Vervoer hier naar toe dien je zelf te voorzien. De sportmedewerkers van de Mountain Network locaties kunnen hierin ondersteunen.

Maaltijden

Tijdens het weekend zal een ontbijt, lunchpakket en een warme maaltijd in ons basecamp worden verzorgd. Op de laatste dag verzorgen wij een ontbijt en een lunchpakket. Het lunchpakket zal genuttigd worden tussen de activiteiten door. Op de aankomstdag is het ook mogelijk om een maaltijd te nuttigen in ons basecamp. Deze maaltijden is voor eigen rekening en vooraf bij te boeken.

OVERNACHTING

Mountain Network biedt de mogelijkheid om tegen meerprijs op de camping een tweepersoons koepeltent voor je op te zetten. Je kunt ervoor kiezen om hier alleen in te slapen of met twee personen als je samen het weekend boekt. Het is ook mogelijk je eigen tent mee te nemen. 

MOUNTAIN-SHOP

Op het Mountain-Network basecamp vind je ook een Mountain-shop. De Mountain-shop is een klein klimwinkeltje waar je als Mountain Clubber 10% korting ontvangt op het gehele assortiment aan kleding, klimmateriaal en topo’s.

WHAT’S NEXT?

Het ‘buitenklim virus’ helemaal te pakken en wil je zo snel mogelijk weer terug naar de rotsen? Tijdens de zomervakantie organiseren wij  in juli en augustus Climbing Camps, een week lang met leeftijdsgenootjes klimmen, klauteren, abseilen en nog veel meer!

MEER WETEN?

Download dan hier het uitgebreide informatiedocument.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Opgeven
Direct boeken

DATA

Data Locaties
29-04-2024 t/m 01-05-2024 Noardwand / Heerenveen
01-05-2024 t/m 03-05-2024 Amsterdam / Nieuwegein
03-05-2024 t/m 05-05-2024 Dordrecht / Arnhem / RijnBoulder (VOL)

KOSTEN

Kosten van het weekend zijn € 245,00 voor Mountain Club leden en € 110,00 voor familieleden. De kosten kunnen online worden betaald. Helaas is het voor familieleden niet mogelijk om mee te doen aan het programma gezien de beperkte capaciteit.

Mountain Club leden Familieleden
Inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen Niet inbegrepen
Maaltijden
(zie programma)
Drankconsumpties Overnachting
(zie programma)
Activiteiten
Overnachting
(zie programma)
Reis- en annuleringsverzekering Maaltijden
(zie programma)
Gebruik klimmaterialen
Activiteiten incl. begeleiding Vervoer* Gebruik douches Verzekeringen
Gebruik klimmaterialen Vervoer*
Gebruik douches Drankconsumpties

* De verantwoordelijkheid voor het regelen van vervoer naar de Ardennen en de klimgebieden tijdens het weekend ligt bij de Mountain Club leden en familieleden zelf.  De hoofdmedewerker Sport van jouw Mountain Network locatie zal twee weken voorafgaand aan het weekend contact opnemen met de ouders voor het opstellen van een carpool schema.

OVERIGE

 • Om aan het weekend deel te nemen dien je het klantnummer van het MC-lid bij de boeking te vermelden.
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen.
 • Wil je meer Mountain Club leden aanmelden? Dan vragen wij je om twee boekingen te maken.
 • Wil je meer familieleden aanmelden? Dan kun je los bijboeken voor deze personen.

VERZEKERING

We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

MINIMUM EN MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

Het weekend gaat door vanaf 35 personen. Wanneer het minimum aantal deelnemers niet bereikt is dan laten we je dit uiterlijk een week van tevoren weten. Er is plek voor maximaal 48 Mountain Club leden per weekend. Wanneer er geen data meer openstaan (geen groene blokjes in de agenda), dan betekent dit dat het Ardennenweekend inmiddels volgeboekt is.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl

Video