Mountain Fit Amsterdam

Klimtrainingen voor volwassenen

De Mountain Fit training is een wekelijkse training waarin je gezellig samen met andere klimmers en boulderaars kan trainen. Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste en ervaren sportklimtrainers. Wekelijks geeft de trainer opdrachten die zich richten op het verbeteren van techniek, kracht, tactiek en mentale facetten.


VOOR WIE?

Ben je toevallig net klaar met de introductiecursus dan is dit een ideale vervolgstap. Je leert zo direct de juiste basistechnieken en komt hier ook in contact met andere klimmers en boulderaars; altijd handig als je geen trainingsmaatje hebt. Als je al een tijdje klimt en/of vastloopt bij een bepaald niveau dan is de Mountain Fit voor jou óók een ideale manier om meer te leren over de klimsport en zo net even die volgende stap te kunnen zetten.

We hebben vier trainingscomponenten bedacht, waar we aan kunnen werken: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Meer informatie? Kijk dan hier voor een korte uitleg over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of meld je aan voor een proeftraining!

Wanneer?

Toprope en Voorklimmen

  • Elke dinsdag staat Lindy voor jou klaar van 19:30 – 21:30 uur om een super vette toprope training te verzorgen.
  • Elke donderdag heeft Ali weer een mooie training bedacht die je kan komen volgen van 19:30 – 21:30 uur.

Kosten en reserveren

Omdat Mountain Fit wat ons betreft alleen werkt als je het regelmatig doet, bieden we een wekelijkse training aan! Voor leden is dit zelfs Gratis. Reserveren voor een training doe je via de Mountain Network App. Snap je niet helemaal hoe het reserveren via de app werkt of ben je geen lid? Kom dan langs de balie en een van onze medewerkers kan je vertellen hoe je kan reserveren. Je kan ook met een rittenkaart meedoen met de Mountain Fit, je neemt dan een 10x entree rittenkaart i.c.m. een 10x Mountain Fit rittenkaart.

Ga in de Sportivity app naar het tabje reserveren en selecteer de juiste datum. Klik op het Mountain Fit moment waar jij aan mee wilt doen en klik op inschrijven. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl