Mountain Fit Dordrecht

Klimtrainingen voor volwassenen

De Mountain Fit training is een wekelijkse training waarin je gezellig met andere klimmers en boulderaars kan werken aan persoonlijke trainingsdoelen. Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste en ervaren sportklimtrainers. Tijdens de eerste training zal de trainer samen met je kijken naar je beginniveau en op basis daarvan krijg je wekelijks opdrachten die zich richten op het verbeteren van techniek, kracht, tactiek en mentale facetten.


Inschrijven via Toplogger
wachtwoord: mountainfit

Voor wie?

Ben je toevallig net klaar met de introductiecursus dan is dit een ideale vervolgstap. Je leert zo direct de juiste basistechnieken en komt hier ook in contact met andere klimmers en boulderaars; altijd handig als je geen trainingsmaatje hebt. Als je al een tijdje klimt en/of vastloopt bij een bepaald niveau dan is de Mountain Fit Dordrecht voor jou óók een ideale manier om meer te leren over de klimsport en zo net even die volgende stap te kunnen zetten. We hebben vier trainingscomponenten bedacht, waar we aan kunnen werken: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Meer informatie? Kijk dan hier voor een korte uitleg over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of meld je aan voor een proeftraining!

Wanneer?

Toprope en Voorklimmen
Elke maandag staat Tim voor jou klaar van 20:00 – 22:00 uur om met jou te gaan werken aan je persoonlijke trainingsdoelen in de klimhal. Tijdens de eerste training kijkt hij met je mee naar wat je wil bereiken en vooral hoe je dat kan bereiken.

Boulderen
Elke woensdag staat Thomas voor jou klaar van 20:00 – 21:30 uur om met jou te gaan werken aan je persoonlijke trainingsdoelen in de boulder. Hij kijkt graag met je mee naar jouw specifieke wensen en gaat met jou bekijken hoe je deze kan behalen.

Kosten en reserveren

Omdat Mountain Fit wat ons betreft alleen werkt als je het regelmatig doet, bieden we een strippenkaart van 10 trainingen à € 60,00. Daarnaast betaal je een los entreekaartje of klim je op je reguliere strippenkaart of abonnement. Reserveren voor een training doe je via Toplogger met het wachtwoord mountainfit . Wil je eerst een keertje langskomen om te kijken of Mountain Fit wat voor je is? Reserveer dan een tijdslot in Toplogger en kom langs!

Inschrijven via Toplogger
wachtwoord: mountainfit

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl