Mountain Fit Heerenveen

Klimtrainingen voor volwassenen

Bij Mountain Fit kan je wekelijks meetrainen en werken aan persoonlijke doelen. Het ontmoeten van andere klimmers en het verbeteren van je techniek, tactiek, fysieke en mentale capaciteit staan centraal. Onder begeleiding van onze enthousiaste trainers krijg je wekelijks opdrachten die zich richten op dat wat jij wil bereiken; een betere klimmer worden!


VOOR WIE?

Ben je toevallig net klaar met de introductiecursus dan is dit een ideale vervolgstap. Je leert zo direct de juiste basistechnieken en komt hier ook in contact met andere klimmers en boulderaars; altijd handig als je geen trainingsmaatje hebt. Als je al een tijdje klimt en/of vastloopt bij een bepaald niveau dan is de Mountain Fit voor jou óók een ideale manier om meer te leren over de klimsport en zo net even die volgende stap te kunnen zetten.

We hebben vier trainingscomponenten bedacht, waar we aan kunnen werken: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Meer informatie? Kijk dan hier voor een korte uitleg over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of meld je aan voor een proeftraining!

Wanneer?

Elke woensdag en vrijdag staan Merel of Marrit voor je klaar om met jou te gaan werken aan je persoonlijke trainingsdoelen in de klimhal. Tijdens de eerste training kijken zij graag met je mee naar wat je wil bereiken en vooral hoe je dat kan bereiken. We werken in twee trainingsgroepen:

  • Woensdag 19:00 – 21:00 uur, Merel
  • Vrijdag 19:00 – 21:00 uur, Marrit

Kosten en reserveren

Omdat Mountain Fit wat ons betreft alleen werkt als je het regelmatig doet, bieden we een wekelijkse training aan! Voor leden is dit zelfs Gratis. Reserveren voor een training doe je via de Mountain Network App. Snap je niet helemaal hoe het reserveren via de app werkt of ben je geen lid? Kom dan langs de balie en een van onze medewerkers kan je vertellen hoe je kan reserveren. Je kan ook met een rittenkaart meedoen met de Mountain Fit, je neemt dan een 10x entree rittenkaart i.c.m. een 10x Mountain Fit rittenkaart.

Ga in de Sportivity app naar het tabje reserveren en selecteer de juiste datum. Klik op het Mountain Fit moment waar jij aan mee wilt doen en klik op inschrijven. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl