Mountain Fit Heerenveen

Klimtrainingen voor volwassenen

Bij Mountain Fit kan je wekelijks meetrainen en werken aan persoonlijke doelen. Het ontmoeten van andere klimmers en het verbeteren van je techniek, tactiek, fysieke en mentale capaciteit staan centraal. Onder begeleiding van onze enthousiaste trainers krijg je wekelijks opdrachten die zich richten op dat wat jij wil bereiken; een betere klimmer worden!


VOOR WIE?

Mountain Fit Heerenveen is speciaal voor abonnementhouders bedoeld en is geschikt voor iedereen die hun klimniveau naar een hoger plan willen tillen. Het maakt niet uit of je net de basiscursus Indoor Toprope hebt gedaan of al jaren klimt: onder begeleiding van onze sportklimtrainers bereik je zeker je doel. Je ontmoet andere klimmers; altijd handig als je geen trainingsmaatje hebt. Tijdens de eerste les kijk je met de sportklimtrainer naar jouw behoeftes en doelen, waarna je aan de slag kan om deze ook daadwerkelijk te behalen. Er zijn vier trainingscomponenten waarmee we werken: fysiek, mentaal, techniek en tactiek. Benieuwd naar wat we hieronder zien? Kijk dan hier voor meer informatie over de trainingscomponenten. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen voor meer informatie, of je direct aanmelden voor een proeftraining.

Wanneer?

Elke woensdag en vrijdag staan Merel of Marrit voor je klaar om met jou te gaan werken aan je persoonlijke trainingsdoelen in de klimhal. Tijdens de eerste training kijken zij graag met je mee naar wat je wil bereiken en vooral hoe je dat kan bereiken. We werken in twee trainingsgroepen:

  • Woensdag 19:00 – 21:00 uur, Merel
  • Vrijdag 19:00 – 21:00 uur, Marrit

Kosten en reserveren

Omdat Mountain Fit wat ons betreft alleen werkt als je het regelmatig doet, bieden we een addon aan van minimaal 1 maand à € 15,00. Reserveren voor een training doe je via de Sportivity app. Wil je eerst een keertje langskomen om te kijken of Mountain Fit wat voor je is? Ga dan langs de balie om een gratis tijdslot te reserveren in Sportivty en kom langs!

Ga in de Sportivity app naar het tabje reserveren en selecteer de juiste datum. Klik op het Mountain Fit moment waar jij aan mee wilt doen en klik op inschrijven. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl