Kinderklimfeestje Amsterdam

Het hoogste feestje van Amsterdam

 • Klimmen en klauteren met vriendjes en vriendinnetjes
 • Een spannend en sportief kinderfeestje
 • Sluit af met onbeperkt limonade, frietjes, chips of muffins

Boeken

Prijs
vanaf € 184,00 per feestje
Duur
2 uur
Personen
minimaal 7 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Amsterdam

Geef je binnenkort je verjaardagsfeest, kinderfeestje of heb je iets anders te vieren? Dan verzekert Mountain Network Amsterdam dé klimhal van Amsterdam, je van een origineel, stoer maar bovenal onvergetelijk feest!

Samen met jouw vrienden en vriendinnen ga je anderhalf uur lekker klimmen en klauteren op onze klimwanden. Onze professionele instructeurs begeleiden jullie, zodat ook niet ervaren klimmers veilig naar boven kunnen. Je leert bijvoorbeeld hoe je het touw moet vastmaken en hoe je veilig kan zekeren. Ga jij de top van de klimwand halen?

Na het klimmen staan er in het sportcafé lekkere muffins klaar die jullie zelf mogen versieren met onbeperkt limonade. Of misschien wil je liever trakteren op chips of frietjes? Wat je ook kiest, je kunt in ieder geval lekker napraten met je vrienden. Als herinnering aan jouw verjaardagsfeest ontvangt iedereen een speciaal ‘klimdiploma’. Jij als jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet door Mountain Network Amsterdam.


Voorbeeldprogramma

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1.5 uur klimmen. Bij online boeken ziet u de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het klimmen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • Muffins, cadeautjes uitpakken
 • Afsluiting, omkleden

Duur: 2 uur, inclusief catering.

Kinderfeestjes bij Mountain Network

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen. Daarnaast gebruiken wij zelfblokkerende zekersystemen, waardoor alles nog veiliger verloopt.
 • Ons klimcentrum is gevestigd in de Eretribune, een moderne en sportieve omgeving. Zowel per openbaar vervoer als per auto zijn wij goed te bereiken.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236900.

Kosten

Wij werken met groepsprijzen. Het klimmen en de catering zitten bij deze prijzen inbegrepen.

Feestje 7 t/m 9 kids 10 t/m 12 kids
Klimfeestje met chips € 184,00 € 253,00
Klimfeestje met muffins € 194,00 € 266,75
Klimfeestje met friet € 214,00 € 294,25

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van een instructeur
 • Catering (muffins of friet incl. limonade)
 • Cadeautje voor de jarige

Eigen taart meenemen?

Meenemen van eigen catering is niet toegestaan. Een uitzondering kan alleen gemaakt worden wanneer je een feestje boekt met frietjes.

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 7,50 per set van max. 12 kaarten)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 12,20 voor een feestje van 7 t/m 9 kids, € 17,50 voor een feestje van 10 t/m 12 kids).
 • Waterijsje  (€ 10,00 voor een feestje van 7 t/m 9 kids, € 13,50 voor een feestje van 10 t/m 12 kids).

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Je boekt een feestje voor maximaal 9 of maximaal 12 kids. Mountain Network verrekent niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft.

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl