Kinderfeestje Leeuwarden

Het spannendste feestje van Friesland!

Geef je binnenkort je verjaardagsfeest, kinderfeestje of heb je iets anders te vieren? Dan kun je terecht bij Noardwand in Leeuwarden, je bent verzekerd van een origineel, stoer maar bovenal onvergetelijk feest!


Clip 'n Climb

Kom tijdens je kinderfeestje lekker klauteren in onze Clip ’n Climb. Maar liefst 11 uitdagingen staan je te wachten! Je kunt je feestje ook uitbreiden met een spannende tocht door de grotten van het klimcentrum. Na het feestje staat er iets lekkers voor je klaar in het bergsportcafé.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal: 6 tot 16 deelnemers
Prijs vanaf: € 16,70
Duur: ca. 2 uur inclusief lekkers achteraf

 


Kinderfeestje klimmen

Je kunt natuurlijk ook klimmen met je kinderfeestje. Je gaat anderhalf uur lang aan de slag op onze klimwanden tot wel 20 meter hoog, onder begeleiding van onze instructeur, die je alle kneepjes van het klimmen leert. Uiteraard zorgen we na het klimmen voor wat lekkers in ons gezellige bergsportcafé.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal: vanaf 7 deelnemers
Prijs vanaf: € 16,70 per deelnemer
Duur: ca. 2 uur met lekkers achteraf


Adventure feestje

Op dit moment kunnen wij dit feestje nog niet aanbieden. 

Wil je naast klimmen of clip ’n climb misschien wel één van de spannendste activiteiten in Leeuwarden ondernemen tijdens je feestje: de Flightline Free Fall? Dan is het Adventure feestje perfect voor jou!

Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aantal: vanaf 8 deelnemers
Prijs vanaf: € 16,95 per deelnemer
Duur: 2 uur

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl