Kinderfeestje Leeuwarden

Het spannendste feestje van Friesland!

Geef je binnenkort je verjaardagsfeest, kinderfeestje of heb je iets anders te vieren? Dan kun je terecht bij Noardwand in Leeuwarden, je bent verzekerd van een origineel, stoer maar bovenal onvergetelijk feest!


Clip 'n Climb

Kom tijdens je kinderfeestje lekker klauteren in onze Clip ’n Climb. Maar liefst 11 uitdagingen staan je te wachten! Na het feestje staat er iets lekkers voor je klaar in het bergsportcafé.

Leeftijd: vanaf 5 jaar
Aantal: 7 tot 12 deelnemers
Prijs vanaf: € 162,00
Duur: ca. 2 uur inclusief lekkers achteraf


Kinderfeestje klimmen

Je kunt natuurlijk ook klimmen met je kinderfeestje. Je gaat anderhalf uur lang aan de slag op onze klimwanden tot wel 20 meter hoog, onder begeleiding van onze instructeur, die je alle kneepjes van het klimmen leert. Uiteraard zorgen we na het klimmen voor wat lekkers in ons gezellige bergsportcafé.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal: vanaf 7 deelnemers
Prijs vanaf: € 162,00 per feestje
Duur: ca. 2 uur met lekkers achteraf


Boulderfeestje

Wil je klimmen maar niet te hoog? Kom dan boulderen met je feestje. Je gaat anderhalf uur lang aan de slag op onze boulderwanden van maximaal 4 meter hoog, onder begeleiding van onze instructeur, die je alle kneepjes van het boulderen leert. Uiteraard zorgen we na het klimmen voor wat lekkers in ons gezellige bergsportcafé.

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal: vanaf 7 deelnemers
Prijs vanaf: € 162,00 per feestje
Duur: ca. 2 uur met lekkers achteraf

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl