Leuk kinderfeestje in Arnhem organiseren? | Al 30 jaar Mountain Network

Kinderfeestje Arnhem

Het spannendste kinderfeestje van Gelderland

 • Een sportief en spannend feestje
 • Wie van jouw vriendjes en vriendinnetjes klimt het hoogst?
 • Sluit af met onbeperkt limonade, frietjes of muffins

Boeken

Prijs
vanaf € 16,70 per deelnemer
Duur
ca. 2 uur
Personen
minimaal 7 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Arnhem

Ben je bijna jarig en wil jij een spannend en stoer kinderfeestje geven voor jouw vriendjes en vriendinnetjes? Kom dan naar Mountain Network Arnhem, hét klimcentrum van Gelderland, waar je op grote hoogte kan klimmen en klauteren.

Geef je binnenkort een verjaardagsfeestje of heb je wat anders te vieren en wil je iets bijzonders doen? Kom dan klimmen in Arnhem. Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs ga je met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan om zo hoog mogelijk op onze klimwanden te komen. Onze instructeurs leggen je uit hoe je veilig naar boven kan klimmen en je leert je klimmaatje te zekeren. Natuurlijk blijft hij erbij om de veiligheid te controleren, maar jullie gaan samen aan de slag om je grenzen te verleggen en elkaar aan te moedigen om zo hoog mogelijk te gaan. Of je nu sportief bent of niet, of je nu hoogtevrees hebt of niet: iedereen kan klimmen!

Na het klimmen is tijd om heerlijk te smullen in ons gezellige sportcafé. Iedereen krijgt dan ook een speciaal klimdiploma en jij als jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet! Je kan vrijwel elke dag bij ons terecht voor je feestje!


Voorbeeldprogramma

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1.5 uur klimmen. Bij online boeken ziet u de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het klimmen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur klimmen onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs
 • muffins, cadeautjes uitpakken
 • Afsluiting, omkleden

Duur: ca. 2 uur, inclusief catering.

Boulderfeestje RijnBoulder in Arnhem
rijnboulder-5 In onze boulderhal RijnBoulder, op nog geen 250 meter afstand kun je voor je feestje ook gaan boulderen. Boulderen is een spannende manier van klimmen op klimwanden van maximaal 4,5 meter hoog, zonder touwen!

Kidsboulderparty RijnBoulder

Kinderfeestjes bij Mountain Network

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen. Daarnaast gebruiken wij zelfblokkerende zekersystemen, waardoor alles nog veiliger verloopt.
 • Ons klimcentrum is gevestigd naast sportcentrum De Grote Koppel, een sportieve omgeving in Arnhem.
 • Onze klimhal heeft maar liefst drie verdiepingen van waar geklommen kan worden, zodat iedereen zijn eigen uitdaging kan maken.
Kidsadventureparty Arnhem
adventure-arnhem-1 In onze klimhal in Arnhem kun je in plaats van een ‘Kidsklimparty’ ook kiezen voor onze Kidsadventureparty. Hier ga je naast klimmen ook over een spannend touwparcours op wel 25 meter hoogte; voor de echte durfals!

Kids Adventureparty Arnhem

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Soort klimfeestje Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week het feestje laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via
sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236826.

Kosten

Klimfeestje met chips & limonade: € 16,70 per deelnemer
Klimfeestje met muffins & limonade: € 17,45 per deelnemer
Klimfeestje met friet + snack & limonade: € 19,95 per deelnemer

Voor alle feestjes geldt een minimum aantal van 7 deelnemers. 

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen feestjes op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het invullen van het aantal personen zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog feestjes kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur klimmen onder volledige begeleiding van een instructeur
 • Catering (taart of friet incl. limonade)
 • Cadeautje voor de jarige

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 6,85 per set van max. 12 kaarten)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 1,75 p.p.)
 • Waterijsje (€ 1,00 p.p.)

Minimum leeftijd

Voor elk feestje geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Weet u nog niet hoeveel deelnemers er precies zullen zijn? Dan adviseren wij u in ieder geval het minimum aantal deelnemers te boeken zo bent u altijd verzekerd van het door u gewenste tijdsblok. Mountain Network verrekent namelijk niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de activiteit kunt u, indien er beschikbaarheid is, extra deelnemers bijboeken door een e­-mail te sturen naar sales@mountain­-network.nl. De extra kosten dient u vervolgens per pin of credit card op locatie te voldoen.

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl