Workshop kids Boulderen

De spectaculairste workshop van Gelderland

 • Spannende workshop; ga jij op avontuur in ons bouldercentrum?
 • Volledige begeleiding door onze gecertificeerde instructeurs
 • Sluit af met wat lekkers en onbeperkt limonade in ons Grand Café
 • Een boulderdiploma voor alle deelnemers
 • En natuurlijk een kadootje voor de jarige

Boeken

Prijs
vanaf € 162,00 per workshop
Duur
ca. 2 uur
Personen
minimaal 7 deelnemers
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Arnhem Rijnboulder

Ben je bijna jarig en wil jij een spannende en stoere workshop organiseren voor jouw vriendjes en vriendinnetjes? Of wil je met je vrienden iets leuks doen? Kom dan naar RijnBoulder, hét bouldercentrum van Gelderland, waar je overal op mag klimmen en klauteren.

Geef je binnenkort een verjaardagsfeestje of heb je wat anders te vieren en wil je iets bijzonders doen? Kom dan boulderen in Arnhem bij RijnBoulder. Onder begeleiding van onze instructeurs ga je met je vriendjes en vriendinnetjes de uitdaging aan de beste boulderaar te worden op onze boulderblokken.

Onze instructeurs leggen je uit hoe je veilig naar boven kan boulderen en hoe je veilig valt op dikke valmatten. Natuurlijk blijft de instructeur erbij om de veiligheid te controleren, maar jullie gaan samen aan de slag om je grenzen te verleggen en elkaar aan te moedigen om zo goed mogelijk te klimmen. Hoogtevrees is niet nodig, want je bepaalt zelf hoe hoog jij klimt op onze maximaal 4,5 meter hoge boulderblokken. Of je nu sportief bent of niet: iedereen kan klimmen!

Na het boulderen is het tijd om heerlijk te smullen in ons gezellige Grandcafe. Iedereen krijgt dan ook een speciaal boulderdiploma mee en jij als jarige wordt natuurlijk extra in het zonnetje gezet! Je kan elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag bij ons terecht voor je feestje!

VOORBEELDPROGRAMMA

Wij werken voor kinderfeestjes in vaste bloktijden van 1,5 uur boulderen. Bij online boeken zie je de beschikbare dagen en tijden. De starttijd is inclusief een kwartier aankomst (bijvoorbeeld 16:15 uur, het boulderen start dan om 16:30 uur).

 • Aankomst, omkleden
 • Anderhalf uur boulderen onder begeleiding van boulderinstructeurs
 • Chips met limonade, cadeautjes uitpakken
 • Afsluiting, omkleden

Duur: 2 uur, inclusief catering.

Workshop klimmen kids inArnhem
kinderfeestje-arnhem Wil je liever klimmen op wanden van maximaal 12 meter hoog? In onze klimhal in Arnhem, op nog geen 250 meter afstand kun je ook je feestje vieren met onze nieuwe Auto Belay systemen.

Workshop klimmen kids Arnhem

WORKSHOPS BIJ MOUNTAIN NETWORK

 • Wij zijn al meer dan 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de meest recente eisen van de NKBV.
 • Er is geen actieve rol van ouders / extra volwassenen noodzakelijk, maar dit mag natuurlijk wel. Onze instructeurs blijven voortdurend bij de kids om alles veilig te laten verlopen.
 • Ons bouldercentrum is de tweede locatie van Mountain Network in Arnhem en is gevestigd in de voormalige Rijnhal naast Decathlon, de sportieve omgeving in Arnhem-Zuid. Het klimcentrum is gevestigd op nog geen 250 meter loopafstand.
 • Ons bouldercentrum heeft maar liefst twee verdiepingen waar geboulderd kan worden, zodat iedereen zijn eigen uitdaging kan maken.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Opgeven
Direct boeken

Wilt u binnen een week de workshop laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op via sales@mountain-network.nl of telefonisch tijdens kantooruren op 088-1236900.

Kosten

Wij werken met groepsprijzen. Het klimmen en de catering zitten bij deze prijzen inbegrepen.

Workshop  7 t/m 9 kids 10 t/m 12 kids
Workshop boulderen met chips € 162,00 € 222,50
Workshop boulderen met muffins € 172,00 € 236,50
Workshop boulderen met pizza € 210,00 € 288,75

Beschikbare data en tijden

Wij kunnen de workshops op diverse data en tijden organiseren. Wil je weten welke data en tijden mogelijk zijn? Kijk dan hierboven in de boekingsmodule. Na het kiezen van de workshop zie je alle data die nog beschikbaar zijn. Wil je weten hoe laat er nog workshops kunnen starten? Klik dan de gewenste datum aan. Je kan desgewenst direct doorklikken naar direct boeken.

Inbegrepen

 • Anderhalf uur boulderen onder begeleiding van een instructeur.
 • Een feestelijke tafel, ook voor het uitpakken van de kadootjes.
 • Catering (chips, muffins of pizza) met onbeperkt limonade in kannen.
 • Boulderdiploma voor alle deelnemers.
 • Cadeautje voor de jarige.

Uitbreidingsmogelijkheden

 • Uitnodigingskaarten (€ 7,50 per set van max. 12 kaarten)
 • Cadeautje in de vorm van een mini-klimhaak (karabiner) voor alle kinderen (€ 12,50 voor een feestje van 7 t/m 9 kids, € 17,50 voor een feestje van 10 t/m 12 kids).
 • Waterijsje  (€ 10,00 voor een feestje van 7 t/m 9 kids, € 13,50 voor een feestje van 10 t/m 12 kids).

Eigen taart meenemen?

Meenemen van eigen catering is niet toegestaan. Een uitzondering kan alleen gemaakt worden wanneer je een workshop boekt met frietjes of pizza.

Minimum leeftijd

Voor elke workshop geldt dat de deelnemers minimaal 7 jaar oud moeten zijn op de dag van het feestje.

Aantal deelnemers groepsboeking

Je boekt een workshop voor maximaal 9 of maximaal 12 kids. Mountain Network verrekent niet de reeds betaalde kosten als u met minder personen deelneemt aan een groepsactiviteit dan u online geboekt heeft.

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl