Bouldertechniek Cursus 3

Techniek verbeteren en klimmen op jouw eigen niveau

  • Krijg tips en tricks op je eigen niveau
  • Train je weerstand en uithoudingsvermogen
  • Kleine cursusgroepen, dus veel persoonlijke aandacht

Boeken

Prijs
€ 109,00
Duur
5 x 2 uur
Personen
maximaal 6 deelnemers
Locaties
Arnhem

Dit programma is samengevoegd met Mountain Fit; hét wekelijkse trainingsprogramma voor volwassenen van Mountain Network.

Techniek 3 is bedoeld voor ervaren boulderaars die op hun eigen niveau tips en tricks willen krijgen om hun boulderniveau naar hun uiterste best te tillen. Naast klimtechnieken, wordt het ook steeds belangrijker om je weerstand en uithoudingsvermogen te trainen. Dit is iets waar uitgebreid op wordt ingegaan in deze cursus. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht van de trainer zodat je op basis van jouw leerpunten tips krijgt om een betere klimmer te worden. De Bouldertechniek Cursus 3 is een intensieve cursus van 5 x 2 uur.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • We gaan er bij de cursus vanuit dat je eigen klimmaterialen hebt. Eventueel kun je die bij ons huren.
  • De groep is maximaal 6 deelnemers groot.
  • De cursus duurt vijf weken, elke week op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip als de start van de cursus.

VRAGEN?

Als je nog vragen hebt over deze cursus, neem dan contact op met de locatie van je keuze, wij voorzien je graag van een antwoord op al je vragen.

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Opgeven

Geen datum bekend. Neem contact op met de locatie om te informeren naar nieuwe cursusdata.

Dit programma is samengevoegd met Mountain Fit; hét wekelijkse trainingsprogramma voor volwassenen van Mountain Network.

Kosten

Bouldertechniek Cursus 3: € 109,00.
Bouldertechniek Cursus 3: € 98,10

Beschikbare data en tijden

Wij verzorgen deze cursus geregeld. Wil je weten wanneer de volgende cursus start? In de boekingsmodule geef je eerst het aantal personen aan. Voor cursussen geldt dat een cursus per persoon geboekt dient te worden. In de kalender worden de startdagen aangegeven. Kies een datum en je ziet de starttijd. Om de betreffende datum en tijd te boeken klik je de tijd aan en doorloop je de rest van het boekingsproces.  Is er geen datum aanklikbaar? Dan bieden wij op dit moment de cursus niet aan.

Niet inbegrepen

  • Klimschoenen
  • Entree (los, strippenkaart of abonnement)

Overige

  • Om aan de cursus deel te kunnen nemen moet je een klantnummer van Mountain Network hebben. Heb je deze nog niet? Klik hier om er een aan te maken. Binnen een paar minuten ontvang je via de mail je klantnummer.
  • Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden.

 

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 50
rijnboulder@mountain-network.nl