Groepsuitje Leeuwarden

Het leukste groepsuitje van Friesland

 • Een actief en sportief groepsuitje
 • Activiteiten geschikt voor iedereen, ook als je niet zo sportief bent
 • Geniet van een hapje of drankje in ons gezellige bergsportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 19,95 per persoon
Duur
afhankelijk van het programma
Personen
vanaf 6 deelnemers
Locaties
Noardwand Leeuwarden

Wil je met je vrienden/vriendinnen een spannende activiteit op hoogte beleven? Wil je met je voetbalteam of bedrijf sportief aan de gang? Kom dan naar Noardwand in Leeuwarden. Wij bieden een compleet aanbod aan activiteiten aan, om jouw groepsuitje tot een groot succes te maken!

Als je op zoek bent naar een uniek groepsuitje in Leeuwarden, dan moet je zeker bij klimcentrum Noardwand zijn. Of je nu alleen een beginnersclinic klimmen wil doen, of een compleet actief programma, bij ons ben je zeker aan het juiste adres.

Klimmen

Wil je kennismaken met de klimsport met je vrienden of vriendinnen? Volg dan een beginnersclinic klimmen onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Samen met jouw groep gaan we de klimwanden tot wel 20 meter hoog bedwingen. Na een korte instructie gaan jullie met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Natuurlijk blijven onze instructeurs voortdurend bij de groep om de veiligheid te waarborgen. Iedereen maakt zijn eigen uitdaging.

Clip ’n Climb

Clip ’n Climb in Noardwand is een laagdrempelige activiteit voor maximaal 14 personen. Maar liefst elf kleurrijke en spannende klimchallenges staan voor je klaar om beklommen te worden. Na een korte instructie kunnen jullie zelfstandig door de klimarena bewegen en de challenges kiezen die jullie willen doen. Ideaal voor kleine groepen die een leuke en ludieke activiteit op hoogte zoeken.

Flightline Free Fall

Voor de echte daredevil is er de Flightline Free Fall. Sluit het actieve gedeelte af met een knal door deze vrije val vanaf de top van ons klimcentrum. Met een helm op, een speciale gordel aan en gezekerd aan een speciale lier spring je vanaf de bovenste verdieping van ons torenhoge pand letterlijk het raam uit! Na een flinke vrije val word je val geremd en sta je even later weer veilig om de grond. Deze activiteit is heel spannend en uitdagend, je moet je echt even overgeven aan de techniek.

Catering

Ons gezellige bergsportcafé is het middelpunt van het sportcomplex en onmisbaar als start of afsluiting van het groepsuitje. Praat na bij onze gezellige open haard, of geniet van een heerlijke lunch. Laat je verrassen door de mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma

Dit is een mogelijk programma op basis van 15 personen:

 • 12:45 uur: aankomst met een kopje koffie of thee
 • 13:00 uur: beginnersclinic klimmen
 • 14:30 uur: borrel in ons gezellige sportcafé
 • 15:00 uur: afsluiting

Waarom Mountain Network?

 • Wij zijn al 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
 • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
 • Onze jarenlange ervaring zorgt ook in onze nieuwste locatie in Leeuwarden ervoor dat we voor elke groep een uniek uitje organiseren
 • Noardwand is onze nieuwste locatie, gelegen in sportcomplex Rengers met voldoende gratis parkeerruimte in de buurt.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl