workshops in Leeuwarden

De leukste workshops van Friesland

Wil je met je vrienden/vriendinnen een spannende activiteit op hoogte beleven? Of wil je met je voetbalteam of bedrijf sportief aan de gang? Kom dan naar Noardwand in Leeuwarden. Wij bieden een compleet aanbod aan activiteiten aan om jouw uitje tot een groot succes te maken! Maak kennis met de enerverende wereld van het klimmen en boek een beginnersclinic of een compleet actief programma. Bij Mountain Network Noardwand in Leeuwarden maken we er zeker een inspirerend groepsuitje van!


klimmen

Wil je kennismaken met de klimsport met je vrienden of vriendinnen? Volg dan een beginnersclinic klimmen onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs. Samen met jouw groep gaan we de klimwanden tot wel 20 meter hoog bedwingen. Na een korte instructie gaan jullie met elkaar aan de slag om elkaar de klimwanden op te helpen. Natuurlijk blijven onze instructeurs voortdurend bij de groep om de veiligheid te waarborgen. Iedereen kan meedoen en maakt zijn eigen uitdaging. Je kan klimmen tot de hoogte die jij durft en ook op de grond heb je een nuttige taak als zekeraar.


Clip 'n Climb

Clip ’n Climb in Noardwand is een laagdrempelige activiteit voor maximaal 14 personen. Maar liefst elf kleurrijke en spannende klimchallenges staan voor je klaar om beklommen te worden. Na een korte instructie kunnen jullie zelfstandig door de klimarena bewegen en de challenges kiezen die jullie willen doen. Ideaal voor kleine groepen die een leuke en ludieke activiteit op hoogte zoeken.


Catering

Ons gezellige bergsportcafé is het middelpunt van het sportcomplex en onmisbaar als start of afsluiting van het groepsuitje. Praat na bij onze gezellige open haard, of geniet van een heerlijke lunch. Laat je verrassen door de mogelijkheden.


Waarom Mountain Network

  • Wij zijn al ruim 30 jaar actief op 7 locaties in Nederland om iedereen veilig naar de top te krijgen.
  • Mountain Network is een NKBV-opleidingscentrum; onze instructeurs zijn gecertificeerd volgens de nieuwste eisen van de NKBV.
  • Onze jarenlange ervaring zorgt ook in onze nieuwste locatie in Leeuwarden ervoor dat we voor elke groep een uniek uitje organiseren
  • Noardwand is onze nieuwste locatie, gelegen in sportcomplex Rengers met voldoende gratis parkeerruimte in de buurt.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl