Groepsuitje Amsterdam

Het leukste teamuitje van Amsterdam

Ben je op zoek naar een sportief en spannend uitje voor jouw (sport)team, familiefeest of vriendengroep? Dan ben je bij Mountain Network Amsterdam aan het juiste adres.


Op naar de Top in Amsterdam

Mountain Network Amsterdam is een modern en zeer compleet klim- en bergsportcentrum. Met klimmuren van maximaal 15 meter hoog is het de ideale locatie om een spannend en sportief groepsuitje te organiseren. En het leukste is: iedereen kan deelnemen! Onze professionele instructeurs zullen jou de basistechnieken van de klimsport bijbrengen, zodat iedereen de uitdaging aan kan gaan om de top van de klimhal te bereiken. Jullie werken met elkaar samen om elkaar de klimwanden op te helpen. De clinic duurt anderhalf uur, onze instructeurs blijven er natuurlijk voortdurend bij om de veiligheid te waarborgen.

Na inspanning komt ontspanning en is het tijd voor een welverdiend biertje/frisje en een hapje in ons gezellige bergsportcafé. Uiteraard is er qua catering nog veel meer mogelijk, neem daarvoor zeker contact met ons op!

Voorbeeldprogramma

  • 14:30 uur aankomst
  • 14:45 uur klimmen
  • 16:15 uur borrel
  • 16:45 uur afsluiting

Wil je naast klimmen ook abseilen en boulderen? Kies dan het uitgebreide groepsuitje! In twee actieve en avontuurlijke uren nemen we je mee en laten je alle kanten van het sportklimmen zien. Uiteraard staat ook deze activiteit altijd onder volledige begeleiding van onze instructeurs.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl