Tarieven fitness

Fitnessen bij MN Amsterdam

In Mountain Network Amsterdam bevindt zich een krachtsport- en fitnessruimte (220m²) met kracht- en revalidatieapparatuur die ingericht is onder supervisie van Topsport Amsterdam.


De voordelen

  • Hoge kwaliteit fitnessapparatuur. De fitnessapparatuur van Keiser is van hoge kwaliteit, werkt op luchtdruk en is eenvoudig in gebruik. De apparatuur is geschikt voor zowel de beginnende sporters als de topsporters.
  • Makkelijk opzegbaar. Uniek aan het fitness abonnement is dat deze per maand opzegbaar is en je dus niet vast zit aan een contract zoals bij veel fitnessscholen wel het geval is.
  • Fysiotherapie. Medicort is gevestigd in de fitnessruimte. Zij bieden (top)sportmedische zorg en orthopedische revalidatie. Elke eerste en derde dinsdag van de maand is er een gratis inloop spreekuur
  • Bar / Eetcafé. Mountain Network Amsterdam beschikt over een eigen bar / eetcafé waardoor het mogelijk is om voor het fitnessen een sportmaaltijd te nuttigen. Na het sporten kun je er terecht voor een dorstlesser.
  • Scherpe prijs. In verhouding met concurrerende fitnesscentra in de nabijheid bieden wij een hele scherpe prijs.
  • Goed bereikbaar. Mountain Network Amsterdam is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Tarieven

Het tarief om onbeperkt te kunnen fitnessen is €40,00 per maand. Abonnementhouders van de klimhal maken gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten. Klik hier voor het overzicht van de tarieven.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht aan de balie van de klimhal, onze medewerkers leiden je graag rond. Je kan ook een mailtje sturen naar amsterdam@mountain-network.nl of telefonisch contact met ons op nemen via 088 -123 68 35.