Groepsuitje Arnhem

Het leukste uitje van Gelderland

Voor het sportiefste uitje van Gelderland moet je bij Mountain Network Arnhem zijn. Gelegen op sportpark De Grote Koppel biedt het klimcentrum de ideale start voor een sportieve, leuke en avontuurlijke dag.


Op naar de Top

Mountain Network Arnhem neemt je mee de klimwand op tijdens het Op naar de Top arrangement. Onder begeleiding van een professionele instructeur gaan jij en je (sport)team, familie of vriendengroep onze klimmuren bedwingen. Na een korte instructie veilig klimmen is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Wie haalt als eerste de top van de klimwand?

Na het arrangement is het tijd voor een welverdiend borrelgarnituur in ons gezellige sportcafé. Praat onder het genot van een hapje en drankje na over de belevenissen van de dag. Ook voor verdere cateringsmogelijkheden, zoals een barbecue of dinerbuffet ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk dus snel verder voor meer informatie en om te boeken.


Adventure Towers

In Arnhem kun je naast het Op naar de Top arrangement ook kiezen voor een speciaal groepsuitje op de Adventure Towers. Deze oude elektriciteitsmasten zijn 25 meter hoog en staan garant voor een spectaculaire belevenis voor jou en je groepsgenoten. Dit hoogte- en challengeparcours staat garant voor veel spanning en sensatie. Kijk snel verder voor meer informatie en om te boeken.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl